Bora Master 2-0 Dikili Kardeş Master

Bora Master 2-0 Dikili Kardeş Master

Sahasında Dikili Kardeş Masteri konuk eden Bora Master her iki yarıda bulduğu gollerle rakibini 2-0 mağlup ederek ikinci yarıya galibiyet ile başladı.

2023-2024 sezonu Ege Masterler (EMF) Liginin ilk yarısının bitmesinin hemen ardından verilen bir haftalık aradan sonra ikinci yarı karşılaşmaları bugün (pazar) başladı.

C-grubunda mücadele eden ve ilk yarıyı 5.sırada 15 puanla tamamlayan Soma Bora Master, ikinci yarının ilk maçında galip geldi ve hafta sonunda kendi evinde karşı karşıya geldiği Dikili Kardeş Masteri 2-0 mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrıldı.

Soma Belediye TFF Tesisleri sahasında oynanan karşılaşmaya Gökhan-Harun-Ali-Uğur-Barı-Mutlu-Mehmet-İsmail-Faruk-Mustafa ve Selçuk onbiri ile çıkan Bora Master, maçın 10.dakikasında öne geçti. Barış’ın ceza sahasına yüksek gönderdiği topu Dikili kalecisi elinden kaçırdı. Boşta kalan topa ayak koyan Mustafa Atala takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

Cengiz Türk’ün antrenere ettiği Bora Master 60.dakikada farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Ayhan Arıcan’ın güzel asistini filelerle buluşturan Bülent Ay takımını 2-0 öne geçirdi. Mücadele, ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile noktalandı.

Dikili Kardeş Master galibiyeti ile puanını 18’e yükselten Bora Master, 13.hafta İzmir deplasmanında Donanmacı Master ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk devresinde Soma’da oyanan maçta Bora Master, Donanmacı Masterler karşısında 6.dakikada Mustafa Atala ile öne geçmesine rağmen, 20.dakikada Ömür Karadağ’ın golüne engel olamamış ve sahadan 1-1’lik skorla ayrılmıştı. (geniş detaylar ve fotolar için buraya tıklayınız).

Bora Master karşısında azda olsa gol pozisyonu bulan ancak değerlendiremeyen Dikili Kardeş Master, 13.hafta sahasında Saruhanlı 7 Eylül Master’i konuk edecek.

Yeni transferler göz doldurdu

Ligin ikinci yarısının ilk maçında 2-0 galip gelen Bora Masterler’de yeni transferler Barış Aktepe, Bülent Ay ve Ayhan Arıcan takımla beraber çıktıkları ilk maçta kendilerini göstererek isabetli bir transfer olduklarını gösterdiler. Maçta Bülent Ay ikinci golü, Barış Aktepe ilk golün asisti, Ayhan Arıcan ise ikinci golün asistini yaptı.

Selçuk Bulut: ”Ligin ikinci yarısına galibiyetle başladık. Mutluyuz.

İkinci yarının ilk maçını değerlendiren başkan ve aynı zamanda forvet oyuncusu olan Selçuk Bulut’ta; “Ligin ikinci yarısına galibiyetle başladık. Mutluyuz. Bu sezon hedefimiz ilk dört takım arasına girip play-off’lara kalmak. Aramıza katılan ve daha sonra katılacak olan yeni transferlerimizle bunu başaracağımıza inanıyorum.”dedi.

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görseller 👉  somadaspor facebook sayfamıza yüklenmiştir, takipte kalınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN