Bora Master 2-0 Ayyıldız Master

Bora Master 2-0 Ayyıldız Master

Ege Masterler Ligi (EMF) C-grubunda mücadele eden Bora Masterler Ligin 11.haftasında yeni hocası Cengiz Türk ile çıktığı maçta Ayyıldız Masteri 2-0 mağlup etti.

24 Aralık Pazar saat 13:00’da Soma Belediye TFF Tesisleri sahasında oynanan maçta yeni hocası Cengiz Türk ile Ayyıldız Master karşısına çıkan Bora Masterler sonuca ilk yarıda bulduğu gollerle gitti.

Bora Master-Ayyıldız Master maçı öncesi Irak’ın kuzeyinde terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırıda şehit olan askerlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu.

Mehmet Bilal‘in penaltı kurtardığı maçta Soma ekibine üç puan getiren golleri; 5.dakikada Birol Alınaçık ve 15.dakikada Hakan Yılmaz kaydetti. Bora Master adına Birol Alınaçık, Ayyıldız Master adına ise Yahya Meriç Yalçın’ın topları direkten döndü.

Haftayı 2-0’lık Ayyıldız Master galibiyeti ile kapatan Bora Master, ligde 12.hafta maçını yine Soma Belediye TFF Tesislerinde Dikili Kardeş Master ile oynayacak.

Yahya Meriç Yalçın’ın ayağından penaltı atışından faydalanamayan Ayyıldız Master, Saruhanlı deplasmanında 7 Eylül Masterin konuğu olacak.

Bulut ve Türk, ”Önemli bir maçtan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz”

İzmir temsilcilerinden Ayyıldız Masteri 2-0 mağlup eden Bora Masterde başkan Selçuk Bulut ve antrenör Cengiz Türk, play-off adına önemli bir maçtan özellikle ilk yarıda iyi oynayarak 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirttiler.

Soma Bora Master 2-0 Ayyıldız Master

SAHA: Soma / TFF
HAKEMLER: T.Hakan Karakılıç-Oğul İmamoğlu-Deniz Beylik
BORA MASTER: M.Bilal-Azim-Harun-Ercan-İsmail-Uğur-Faruk-Mehmet-Birol-Hakan-Salih
YEDEKLER:Gökhan, Adem, Mustafa, Selçuk, Ali
TEKNİK SORUMLU:Cüneyt Türk

AYYILDIZ MASTER:Burak-Ahmet-Bülent-Ethem-İlker-İsrafil-Koray-Orhan-Tolga-Yahya-Zarif
YEDEKLER: Cem, Selim,
TEKNİK SORUMLU:Selim Özkan
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: dk.5 Birol Alınaçık, dk.15 Hakan Yılmaz (Bora Master)

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görseller 👉 somadaspor facebook sayfamıza yüklenmiştir!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN