Bora Master 1-3 Menderes Bld.Master

Bora Master 1-3 Menderes Bld.Master

Temsilcimiz Bora Master, Ege Masterler Ligi C Grubu 6.hafta maçında evinde karşılaştığı İzmir ekibi Menderes Bld. Master’e mağlup oldu.

Sezona başlarken skoru değil de eğlenmeyi amaç edinen Bora Master Takımı, Soma Linyit Stadı’nda oynanan maçta Menderes Belediye Master’e ilk yarıda bir ikinci yarıda ise yediği iki golle 3-1 mağlup oldu.

Ramazan Güçlü-İhsan Açıcı-Kerem Tovka

12 Kasım Cumartesi günü saat 16:00’da başlayan karşılaşmayı Ramazan Güçlü-İhsan Açıcı-Kerem Tovka hakem üçlüsü yönetti.

Bu maç öncesinde 6 puanla altıncı sırada yer alan Menderes Belediye Master’in gollerini; 10. dakikada Tayfun Ürekli, 48 ve 51.dakikalarda Ercan Güleç  attı. Bora Master’in tek golünü ise 60.dakikada Adem Öksüz  kaydetti.

BORA MASTER

Altıncı hafta sonunda henüz puanla tanışamayan Osman Şahin idaresindeki temsilcimiz Bora Master’in, Ege Master Ligi yedinci haftasında rakibi İzmir temsilcilerinden Ayyıldız Master olacak. Karşılaşma İzmir’de Bornova Belediye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Menderes Belediye Master

Bora Master karşısında üç puanı Ercan Güleç (2) ve Tayfun Ürekli’nin golleriyle alan Menderes Belediye Master ise evinde Eşref Paşa Master’i konuk edecek.



BORA MASTER MENDERES BLD MASTER

BORA MASTER 1-3 MENDERES BLD.MASTER

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER:Ramazan Güçlü-İhsan Açıcı-Kerem Tovka
BORA MASTER:Aslan-Azim-Yıldırım-Serdar-Kemal-Turgay-İsmail-Ersan-Selçuk-Osman-Adem
YEDEKLER:Adem Öksüz, Hakan, Yaşar, Abdurrahman, Şenol, Mehmet, Ogün
ANTRENÖR:Osman Şahin

MENDERES BLD.MASTER:Erdal-Tamer-Haydar-Ercan-Bülent-Ömer-Muaz-Turan-E.Güleç-Tayfun-Serkan
YEDEKLER:Ozan, Hasan, Serdar, İlker, Umut, Orhan
ANTRENÖR:Orhan Kovank
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:  Ercan Güleç (2), Tayfun Ürekli (Menderes Bld.Master), Adem Öksüz (Bora Master)

NOT: Karşılaşmaya ait Fotolar Somadaspor Facebook sayfamıza yüklenecektir. Tüm Master haberlerini görmek için şuraya tıklayınız

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN