Bora Master 1-3 Agamemnon Master

Bora Master 1-3 Agamemnon Master

Bora Master, Soma Belediye TFF Tesislerinde konuk ettiği Agamemnon Master’e 3-1 mağlup oldu.

Bora Master, Ege Masterler Ligi C-Grubu 4.hafta maçında evinde İzmir temsilcilerinden Agamemnon Masterler ile karşılaştı. İlk üç haftayı iki beraberlik ve bir mağlubiyetle kapatan temsilcimiz dördüncü hafta karşılaştığı Agamemnon Mastere sahasında 3-1 mağlup oldu.

Yaşasın Cumhuriyet!


Her iki takım oyuncuları, maç öncesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı anısına Türk bayrağı ile hatıra fotoğrafı çekindi.

Soma Belediye TFF Tesislerinde saat 14:00’da başlayan ve Kerem Aydın-U.Onur Boy-Mirweis Ayıngar hakem triosunun yönettiği maçta misafir ekip Agamemnon Master adına 38.dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Yunus Emre Çubukçu’nun vuruşunda Mehmet Bilal köşeye iyi uzandı ve gole izin vermedi. Devre 0-0 sona erdi.

Agamemnon Forveti Ağırlığını Koydu!

İkinci yarıya pozisyon bulma adına şansız başlayan Bora Master’de üç dakika ara ile önce Mustafa Atala sonrasında ise Salih Marangoz’un topları direkten döndü. 50.dakikadan sonra oyun üstünlüğünü eline geçiren Agamemnon Master, Yunus Emre Çubukçu, Mehmet Acar ve Süleyman Kovanlı gibi yetenekli hücum hattı ile tehlikeli olmaya başladı.

İlk yarıda penaltı atışından faydalanamayan Yunus Emre Çubukçu, maçın 60.dakikasında kişisel yetenekleri ile mükemmel bir gole imza attı ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Yunus Emre Çubukçu’nun golüyle rahatlayan İzmir temsilcisi 63.dakikada bir diğer yetenekli forveti Mehmet Acar‘la iki farklı skoru yakaladı:0-2

Yediği iki şok golle bir anda 2-0 geriye düşen Bora Master, 65.dakikada Caner Başaran‘ın güzel golüyle farkı bire indirdi:1-2

Caner’in golünden sonra beraberlik arayışlarına giren Bora Master, 72.dakikada Yunus Emre Çubukçu‘nun penaltıdan attığı golle karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Menemen Deplasmanına Gidecek

Dördüncü haftayı 3-1’lik Agamemnon Master mağlubiyeti ile iki puanda kapatan Bora Master, beşinci hafta İzmir deplasmanında Menemen Master ile karşı karşıya gelecek..

Bora Master 1-3 Agamemnon Master

SAHA: Soma / TFF
HAKEMLER: Kerem Aydın-U.Onur Boy-Mirweis Ayıngar
BORA MASTER: Mehmet Bilal Harun Ersoy Faruk Ural Uğur bozbay Şerif yeşil Salih marangoz Emrah Cantürk Yıldırım Uysal Mustafa Atalay Selçuk Bulut Caner Başaran
YEDEKLER:Adem Öksüz, Turgay Küçük, Mutlu Alanya, Ercan Duran, Mehmet Kurt, Birol Alınaçık, Gökhan Kazancı, Ali Akgün, Hakan Yılmaz
TEKNİK SORUMLU:Şenol Şevik

AGAMEMNON MASTER:M. Emin Bilinmiş-Haluk Takıl-Yalçın Erkoç-Ziver Yıldırım-Süleyman Arslan-Özkan Yasen-Mehmet Acar-Hakan Türker-Ömer Arasin-Yunus Emre Çubukçu-Süleyman Kovanlı
YEDEKLER:ibrahim Öz, Ahmet Pekdoğdu 
TEKNİK SORUMLU: Hakan Kiraz
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: Yunus Emre Çubukçu (2), Mehmet Acar (Agamemnon Master) , Caner Başaran (Bora Master)

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görsellere 👉buradan, tüm Master haberlerine ise 👉 şuradan bakabilirsiniz!

Bizi somadaspor Facebook, cekobax Youtube ve cevsam Instagram adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN