Bora Master 1-2 Bodrum Belediye Master

Bora Master 1-2 Bodrum Belediye Master

Ege Masterler Ligi C-Grubunda zorlu rakiplerin arasında mücadele eden Bora Master, ligin 8.haftasında sahasında karşılaştığı Bodrum Belediyesi Master’e 2-1 mağlup oldu.

Ligin yedinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Ayyıldız Master ile 1-1 berabere kalarak ilk puanını hanesine yazdıran Bora Master, 8.hafta mücadelesinde evinde konuk ettiği Bodrum Belediye Master’e Celil Asar‘ın attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen  2-1 mağlup oldu.

3 Aralık Cumartesi günü Soma Linyit Stadı’nda saat 14:00’da başlayan ve Sefa Sabancı-U.Can Kürehan-Enes Gürdağlı hakem triosunu yönettiği maçta misafir ekip Bodrum Masterlere 3 puan getiren golleri Nedim Burak ve Coşkun Şahin attı.

Sezonun en iyi topunu grubun güçlü takımı Bodrum Belediye Master karşısında sergileyen Bora Masterler, Adem Öksüz’ün başarılı bir performans sergilediği maçta Selçuk Bulut ve Ogün Şahin ile net gol fırsatlarından yararlanamadı.(Karşılaşamaya ait fotolara haberin en alt kısmından bakabilirsiniz)

Temsilcimiz Bora Master ilk yarının son maçında İzmir deplasmanında Donanmacı Master’in konuğu olacak.
Lider Balçova Masterin yakın takipçisi Bodrum Belediye Master ise evinde Eşref Paşa Masterleri konuk edecek.

BORA MASTER 1-2 BODRUM BLD.MASTER

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER:Sefa Sabancı-U.Can Kürehan-Enes Gürdaağlı
BORA MASTER:Adem-Yıldırım-İsmail-Azim-Serdar-Osman-Keke-Turgay-Adem-Selçuk-Ogün
YEDEKLER:Arslan, Celil, Abdullah, Ersan, Mehmet
ANTRENÖR:Osman Şahin

BODRUM BLD.MASTER:Emre-Volkan-Ersin-Serdar-Erkan-Kamil-İbrahim-Coşkun-Koray-Savaş-N.Burak
YEDEKLER:Cihan, M.İsa, Ali
ANTRENÖR:Engin Doğan
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Celil Asar (Bora Master), Nedim Burak, Coşkun Şahin (Bodrum Bld.Master)

Tüm Master haberlerini okumak için buraya tıklayınız!

 



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN