Bora, İzmir’de 5 Attı, Play Off İddasını Sürdürdü

Bora, İzmir’de 5 Attı, Play Off İddasını Sürdürdü

Soma Bora Master, deplasmanda konuğu olduğu Smyrna Masteri 5-1 yenerek play off yarışında önemli bir galibiyete imza attı.

Ege Masterler Ligi (EMF) C-Grubunda haftaya 28 puanla play off hattının dört puan gerisinde 5.sırada giren Soma Bora Master, 3 puanla son sırada yer alan İzmir temsilcisi Smyrna Master ile karşı karşıya geldi. Bayraklı Doğançay Futbol Sahası’nda oynanan maçta sahaya; Gökhan-Azim-Şerif-Uğur-Ercan-Faruk-Mehmet-Ali-Harun-Caner ve Selçuk on biri ile çıkan kırmızı-beyazlılar, rakibini 5-1 mağlup ederek play-off yarışında kritik bir galibiyete imza attı.

Caner Başaran coştu, Bora fark yaptı!

İlk yarısı Caner Başaran ve Selçuk Bulut’un ayağından bulduğu gollerle 2-0 temsilcimiz Bora Masterler’in galibiyeti ile tamamlanırken ikinci yarıya yine etkili başlayan temsilcimiz Caner Başaran’ın ayağından bulduğu 2 güzel gol ile farkı açarken, rakip takımın kontradan bulduğu gole engel olamadı:1-4

Ardından temsilcimiz geriden kısa paslar ile olgunlaştırdığı atakta sağ kanattan hareketlenen Ali Akgün güzel bir vuruşla maçın skorunu belirledi:1-5

3 Puan cepte!

Haftaya kural ihlali yaptığı için gruptan ihraç edilen Esentepe Master ile maçını hükmen galibiyet olarak tescillenecek olan ekibimiz, son hafta İzmir temsilcisi Ay yıldız Masterler ile grupta kaderini belirleyecek son maçına çıkacak.

FOTO-HABER:İnci Ticaret

İnci Ticaret

Halim Kaynak

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN