Bora Bilgener Abim!

Bora Bilgener Abim!

Hiç kimseyi kırmayan, hiç kimseyle ters konuşmayan Soma’mızın en naif, en düzgün, en kaliteli insanlarından biriydi Bora Abim.

MAHALLENİN DELİSİ LAZ İBO Oynadığı futbolla taraflı-tarafsız herkesin beğenisini toplayan, Somamızda profesyonel lige kadar yükselen adamlarndandı BORA ABİM.. Futbol denince akla gelen 15 yirmi kişiden biriydi Bora Abim. Golcülükte gücün değilde, tekniğin ve zekanın çok önemli olduğunu gösteren adamdı; adam gibi adamdı Bora Abim. İnce şakaları, harika tebessümü, sessiz ve bey fendi kişiliğiyle, harika golleriyle kralımızdı Bora Abim. “Ya ibo, Dilek hanıma söyleyelimde senin adına bi turnuva düzenlesin, en çok sen eğleniyorsun, en çok sen renk veriyorsun, en çok sen eğlendiriyorsun bizi” derdi Bora Abim... Ve gün geldi çattı. Biz senin adına turnuva düzenliyoruz Bora Abim. Keşke burda yanımızdayken bu değeri sana verebilseydik. Ama umuyorum ki bi yerlerden bi şekilde aramıza katılırsın Bora Abim. Seni çok ama çok seven bir kardeşin olarak; “Rabbim Cennetine kabul eder İnşallah” diye dua ediyorum, her zaman Bora Abim. İyi ki vardın. İyi ki senin gibi güzel, düzgün bir o kadar naif; tatlı bir adamı tanımışım.. İyi ki hayatımıza dokunmuşsun.. İyi ki beraberdik Bora Abim. RABBİM yerini NUR ETSİN.. RABBİM Cennetine kabul eylesin. RABBİM bu mübarek günlerin hatırına varsa bütün günahlarını affeylesin.. MEKANIN CENNET OLSUN KRAL ABİMMM..

AĞBİMİZİN ADINA YAKIŞIR BİR TURNUVA OLSUN!

Tüm takımda oynayan arkadaşlarım, kardeşlerim, abilerim.. Gelin hep beraber fair play içinde birbirimize tıpkı Bora abimiz gibi saygılı ve efendi olalım.. Ve ağbimizin adına yakışır bi turnuva geçirelim.. Hepinizi seven, hepinizin sevdiği bi dostunuz olarak söylüyorum ve inanıyorum.. Sizleri çok seviyorum. Mahallenizin Delisi Laz İbo

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN