Bolu Kampı Düzcespor Maçıyla Tamamlanıyor

Bolu Kampı Düzcespor Maçıyla Tamamlanıyor

TFF 2.lig temsilcimiz Somaspor Bolu Termal Otelde gerçekleştirdiği üçüncü etap kampı 13 Ağustos Cuma günü (yarın) yapacağı Düzcespor hazırlık maçı ile sona erecek.

Siyah-beyazlılar 3 Ağustos’da başladığı 3.etap çalışmalarını yarın oynayacağı maçla tamamlarken, 10 günde Düzcespor maçı hariç 3 özel maça çıktı. Siyah beyazlılar İskenderunspor FK ile 1-1 Ankara Demirspor‘u 2-1 ve son olarak Ankaraspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Kampın son günü ise 3.lig ekibi Düzcespor hazırlık maçı ile 3.etap kampı ve hazırlık maçlarını tamamlayacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN