Bodrumspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Bodrumspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Geçen haftayı evinde 1-1’lik Çorum FK beraberliği kapatan Somaspor ile, Vanspor’u deplasmanda 3-1’lik skorla geçen Bodrumspor arasında oynanacak karşılaşmaya Kocaeli Bölgesi Klasman hakemi atandı.

21 Kasım Pazar günü Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak ve saat 13.00’da başlayacak Bodrumspor-Somaspor maçını Kocaeli Bölgesi Klasman hakemlerinden Sait Tuzcu yönetecek. Tuzcu’nun yardımcıları  Birtan Yavuz, Burak Celep olacak. Zorlu mücadelenin dördüncü hakemi ise Tunç Özdemir. (Sait Tuzcu haberin görselindeki orta hakem)



Sait Tuzcu ile dördüncü randevu

 

Zorlu maçın orta hakemi Sait Tuzcu ile ilk buluşmamız 2013/2014 Bölgesel Amatör Lig 8.Grup maçı olan Somaspor 4 -0 Foça Bld.Spor maçında oldu.

Tuzcu, 2014/2015 Bölgesel Amatör Lig maçında  iki Soma takımı Somaspor 2-0 Sotesspor maçı ve yine aynı sezonda Somaspor 2-1 Bornova 1881 maçlarında orta hakem olarak görev yaptı.

Orta hakem Tuzcu ile son buluşmamız Somaspor ve Muğlaspor arasında 2.lige yükselme play-off karşılaşmasında oldu. Sait Tuzcu o maçta dördüncü hakem olarak görev aldı.

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN