Bizimkisi Memleket Meselesi

Bizimkisi Memleket Meselesi

Somaspor’un taraftarlardan sorumlu basın sözcüsü Suat Gündoğan, hafta sonu kendi sahamızda karşılaşacağımız Isparta 32 Spor müsabakası için taraftarlarımızı maça davet etti.

Taraftarlardan sorumlu basın sözcüsü Suat Gündoğan, Cumartesi saat 14.00’da oynayacağımız Isparta 32 Spor maçının önemine değinerek, taraftarlara çağrıda bulundu.

Gündoğan ‘ın “Memleket Meselesi” başlıklı yaptığı çağrı şöyle:

ABDULLAH KARIŞ SOMASPOR GENEL KAPTAN

Değerli Somaspor Sevdılaları, Tüm Soma Halkı ve Yerin Binlerce Altında çalışan Onurlu Emekçi Kardeşlerimiz/Esnaflarımız/ve Siz Değerli Büyüklerimiz:

Çocukluğumuzdan Beri Süre Gelen Somaspor Sevgimizin Yüce Aşkımızın Hiç Olmadığı Kadar Sizlere Bizlere Her birimize İhtiyacı Var..

05. 11.2022 (Cumartesi Günü) Evimizde Oynacağımız Somasporumuz – Isparta spor Müsabakası İçin TÜM halkımızı ; Somamızda Bulunan TÜM sendika temsilciliklerimizi, TÜM emekçi Kardeşlerimizi/Esnafımızı ve Olmazsa Olmaz Taraftarlarımızı Cumartesi Günü Tribünlerimize Bekliyor Şanlı Klubumüze Nefesiyle Alkışları ile Destek Çıkmaya Davet Ediyoruz..

Yazımın Başında Belirttiğim Gibi ; Bu hafta ADETA ” Memleket Meselesi”.. Her Birimiz için ; Havasını Soluduğumuz Şehrimizin Takımının Yanında Olmak Adeta Boynumuzun Borcudur..

Tüm Sendika Temsilciliklerimize Maç Biletlerimiz Verildi, Tüm Sendikalarımız ile Görüşmeler Gerçekleştirilip Davet Edildi ve Siz Değerli Halkımız Olmazsa Olmazımız Bu Hafta Cumartesi Günü Muhteşem Atmosfere Davetlisiniz.. Başka Soma/Başka SOMASPOR Yok! Saygılarımla

(Somaspor Kulübü Basın Sözcüsü: Suat Gündoğan)

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN