Biz İyi Takımız, Şampiyon Olacağız

Biz İyi Takımız, Şampiyon Olacağız

Karaelmas Spor’da Selçikli Spor önünde elde edilen 6-0’lık galibiyetin ardından antrenör Doğan Gülşen iddialı konuştu. ”Biz iyi takımız, şampiyon olacağız”

6 Gollük zaferin ardından moralli olduğu gözlenen Karaelmas Spor antrenörü Doğan Gülşen iddialı konuştu. Doğan Gülşen 6-0 kazandıkları Selçikli Spor maçının ardından yaptığı açıklamada; iyi takım olduklarını ve şampiyonluğun en büyük favorisi kendilerinin olduğunu söyledi

Eksik oyuncularının bir hayli fazla olmasına rağmen Akhisargücü’nün ardından 25 golle ligin en fazla gol atan takımlardan biri olduğunu söyleyen Gülşen, ”Biz iyi takımız, şampiyon biz olacağız”dedi..

Rakiplerle aralarındaki puan farkını kapattıklarını bir maç eksiğiyle de grupta gizli lider olduklarını dile getiren Gülşen şöyle devam etti:

”Geçen hafta Medar GB beraberliği ile birlikte bayram arasına girmemiz dönüşte motive anlamında takımdaki düşüş gözlenmesi aynı şekilde antrenmanlarda ki gevşemeyi düzeltmek ve takımın tekrar motivasyonun artması ile ilgili beklediğimiz o bayram öncesi birlik beraberlik havasına getirmek gayreti ile uğraşmak durumunda kalmamız ama son hafta sonu bu durumu düzeltip ekstra motive oluşumuz bugün Selçikli maçını kazanmamız gerektiğini sahada gösterdik.

Her şeyden önce iyi takımız sistemin oturuşu maçların bizim adına daha olumlu şeyler yaparak yolumuza devam ediyoruz.

Rakip kim olmuş önemli değil. Bizim için kendi oyunumuzu sahada oynadığımız zaman etkili olabiliyoruz. Çok etkili isimlerimiz var, bütün oyuncularımız birbirinden değerli “o yokmuş, bu yokmuş, sakatmış” diye bakmıyoruz. Sistemimizin bilincinde olan takımımız, çıkıp gerekeni yapıyor bugünde böyle oldu.

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

Maça gelince; rakibimizin neler yapacağını, nasıl bir takım olduğunu zaten biliyorduk. Bizim sahadaki oyunumuz her şeyi belli edecekti. Topun bizde oluşu, doğru pas, doğru zamanda ayaktan çıkarmak, doğru koşu ile rakibin yine zayıf noktasını bulup gol yapmak ve bunu bugün çok iyi yaptık.

Doğru yerde sıkıştırmak, doğru yerde karşılamak, doğru yerde doğru hücum ve doğru yerde takım olarak savunma yapmak sistemimizin iyi işlemesi doğrultusunda etkilli isimlerimizle gol bulmak her şey bugün oldu..

Neticede iyi skor yaparak kazandık. İyi takımız, bunun bilincindeyiz. Rakiplerimize bakmadan yolumuza devam ediyoruz. Yönetim, biz teknik kadro, futbolcular şampiyon olacağımıza gönülden inanmış bulunuyoruz. Bizim büyük hedeflerimiz var, onu gerçekleştirmek istiyoruz.”diye konuştu.

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN