Birimler Arası Futbol Turnuvasında Finalin Adı Belli Oldu

Birimler Arası Futbol Turnuvasında Finalin Adı Belli Oldu

Ege Linyitleri İşletmesi Birimler Arası Futbol Turnuvasında finalin adı belli oldu. Yarı final karşılaşmalarında rakiplerini saft dışı bırakan Elektromekanik ve Destek Hizmetleri adlarını finale yazdırdı.

Ege Linyitleri İşletmesi’nin, bünyesinde görevli personelin moral ve motivasyonu artırmak amacıyla düzenlediği “Birimler Arası Futbol Turnuvası”nda yarı final karşılaşmaları Pazartesi akşamı Elektromekanik-Eynez FK ve Destek Hizmetleri-Sevk Kontrol arasında oynandı.

Elektromekanik ve Destek Hizmetleri finale yükseldi

Azot Çim Sahasının kendine has atmosferinde kalabalık seyirci topluluğunun takip ettiği ve 9 golün atıldığı yarı final karşılaşmalarında; Eynez FK’yı 5-0 mağlup eden Elektromekanik ve Sevk Kontrol’ü 3-1 mağlup eden Destek Hizmetleri ‘’Birimler Arası Futbol Turnuva” finaline adlarını yazdırmayı başardı.

Elektromekanik zorlanmadan kazandı.

İlk finalist takımı belirleyecek karşılaşma; çeyrek finalde Güvenlik takımını 10-1’lik skorla saft dışı bırakan Eloktromekanik ile, Sosyal İşler’i 4-2 mağlup eden Eynez FK takımları arasında oynandı.

B ve D-grubunun ikincilerinin mücadelesinde gülen taraf 5-0’lık skorla B-grubu ikinci Elektromekanik oldu. Levent Selçuk’un antrenere ettiği ve Bayram Bulut’un yıldızlaştığı maçta Elektromekanik’i finale gönderen golleri; Bayram Bulut (3), Erhan Yakut ve Alican Gündüz kaydetti.

Levent Selçuk: (Elektromekanik)

Eynez FK gibi üst düzey bir takıma karşı sergilediğimiz olağanüstü mücadelemizi 5 golle süsledik. Bayram Bulut arkadaşımızın sakatlığı bizi tedirgin etse de, sakatlığının hafif olması sevincimizi ikiye katladı. Böylesine önemli bir maçta bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Finalde centilmenliğin ön planda olacağı, seyir zevki yüksek bir maç diliyorum.

Elektromekanik 5-0 Eynez FK

SAHA: Azot Çim
HAKEM:Baybars Kabakoğlu
ELEKTROMEKANİK:Adem Öksüz-Erhan Yakut-Tugay Erdoğmuş-Emrah Öz-Aygün Korkmaz-Sebahattin Günebakan-Emre Tutan-Bayram Bulut
YEDEKLER:Gökhan Kazancı, Ziya Tayşi, Alican Gündüz, Teoman Öznar, Yıldırım Uysal
TEKNİK SORUMLU:Levent Selçuk

EYNEZ FK:Ahmet Kırıcı-Ramazan Demir-Hakan Kılıç-İmran Gürsul-Uğur Bozbay-Bülent Ay-Ayhan Arıcan-Samet Pamukçu
YEDEKLER:Muharrem Erbay, Fatih Buğulubaş, Serhat Yanık, Cengiz Türk,
TEKNİK SORUMLU:Cengiz Türk
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER:Bayram Bulut (3), Erhan Yakut, Alican Gündüz (Elektromekanik)

Destek Hizmetler-Sevk Kontrol

Müsabakalar öncesi zorluk derecesi yüksek diye adlandırdığımız karşılaşmalarda ”büyük takım olma özelliği”ni daha önceki maçlarında sahaya çok iyi yansıtarak oynadığı tüm karşılaşmalarını kazanan Destek Hizmetleri; yarı finalde de bu geleneği bozmadı. Sevk Kontrol’ü 3-1 mağlup ettikleri karşılaşmada Destek Hizmetlerini finale gönderen golleri; Emrah Efe (2) ve Tarkan Bayram attı.

Enver Sağlam (Sevk Kontrol)

Yenilgiyi hakeme bağlamak istemiyorum ama 2 maçtır aleyhimize verilen penaltılar ve rakibe çıkmayan kırmızı kart şaşırtıcı..!
Maç 1-1 devam ederken kırılma anındaki hakem kararlarını siz değerli spor severlere bırakıyorum.
Oyunla ilgili konuşmak gerekirse oyunun hakimi bizdik.
Sakat sakat oynayan oyuncularımızdan ötürü ve yedeklerin de sakatlığından dolayı ön tarafta presi zaman zaman yaptık gücümüzü ekonomik kullanarak maç sonuna kadar efektif olmaya çalıştık bunu da başardık fakat kaleci Yasini geçemedik. Bu turnuva için kurulan genç ve yeni bir takımız birlikte oynayarak dahada iyi olacağız hepsini tek tek kutluyorum ayaklarına sağlık. Final oynayacak olan iki takımada başarılar.

Destek Hizmetler 3-1 Sevk Kontrol

SAHA: Azot Çim
HAKEM: Yunus Erol
DESTEK HİZMETLERİ:Yasin Uzun-Sedat Gündüz-Mahmut Özdilli-Aytuğ Çelik-Onur Şener -Ali Akkoç-Tarkan Bayram-Emrah Efe
YEDEKLER:İbrahim Can, Bahtiyar Doğan, Ramazan Akdağ, Ergün Karaca
TEKNİK SORUMLU:Ramazan Akdağ

SEVK VE KONTROL: Hüseyin Sarı-İlhan Çakır-Ramazan Ozbek-Ömer Eryıldırım-Ferhat Güvenkaya-Berke Cura-Okan Çolak-İdris Parmaksız
YEDEKLER:Ergün Yetim, Bilal Kırkaş, Enver Sağlam, Arda Öztürk
TEKNİK SORUMLU:Enver Sağlam
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: Emrah Efe (2), Tarkan Bayram pen. (Destek Hizmetleri), Okan Çolak (Sevk Kontrol)

Her iki maça ait telefonla çekilmiş goller ve ilginç anlar 👇 aşağıdaki Video da😉

Aynı gruptan geldiler

B-grubunda Destek Hizmetleri,  D grubunda ise Sevk Kontrol hariç, grup birincilerinin çeyrek finalde elenerek boy gösteremediği ‘’Birimler Arası Futbol Turnuvasında’’ finale kalan iki takım B-grubunda ilk iki sırayı paylaşan Destek Hizmetleri ve Elektromekanik takımları oldu.

Finalde, turnuvaya B-grubunda başlayan iki takım Destek Hizmetleri ve Elektromekanik bu anlamlı kupayı kazanmak için büyük mücadele verecekler.

Destek Hizmetleri kayıpsız geldi

Tüm maçlarını kazanarak finale uzanan Destek Hizmetleri, grup maçlarının dördünü de kazanıp çeyrek finale grup lideri olarak gitti.  Mahmut Özdilli idaresindeki Destek Hizmetleri; çeyrek finalde Işıklar Atölye’yi 9-4, bu akşamda yarı finalde Yunus Erol’un yönettiği maçta Sevk Kontrol’ü 3-1’lik skorla saf dışı bıraktılar.

Tek mağlubiyet aldılar

Elektromekanik ise çeyrek finalde Güvenlik’i 10-1, yarı finalde ise Cengiz Türk’ün takımı Eynez FK’yı 3-1 mağlup etme başarısı gösterdi. Levent Selçuk’un sporcuları, finale kadar tek mağlubiyetlerini ilginçtir aynı grupta yer aldıkları ve Perşembe günü finalde karşılaşacaklar Destek Hizmetlerine karşı 4-3’lük skorla aldılar.(geniş detaylara 👉 buradan bakabilirsiniz)

🏆 Destek mi? Mekanik mi?

Kısacası, her iki takım da önemli rakipleri eleyerek; Azot Çim Sahasında oynanacak Ege Linyitleri İşletmesi’nin, bünyesinde görevli personelin moral ve motivasyonu artırmak amacıyla düzenlediği “Birimler Arası Futbol Turnuvası” finalinde bu anlamlı kupayı kazanmanın mücadelesini verecek. Destek Hizmetleri mi? Elektromekanik mi? İşte bu sorunun cevabı 12 Ekim Perşembe günü saat 20:00’da oynanacak final maçından sonra belli olacak.

🏆 3-4’lük maçı

Yarı finale kadar çok önemli takımlarla karşılaşan ve onlara üstünlük sağlayarak ilk dört takım arasına girme başarısı gösteren iki takım Sevk Kontrol ve Eynez FK, maalesef aynı başarıyı yarı finalde gösteremediler.

Herşeye rağmen böylesine anlamlı kupada ilk dört takım arasına girerek dikkatleri üzerine çeken Sevk Kontrol ve Eynez FK’nın tek hedefi; 19 Ekim Perşembe günü saat 20:00’da oynanacak 3-4’lük maçını kazanıp, adlarının turnuva üçüncüsü olarak kayıtlara geçmesi.

Unutmadan iki takım grup maçlarında D-grubunda yer almış ve o maçı Sevk Kontrol, 25.dakikada Uğur Bozbay ve 46.dakikada Samet Pamukçu ayağından yediği gollere; 7 ve 42.dakikalarda Okan Çolak, 10.dakikada Ferhat, 25 ve 45.dakikalarda ise Arda Öztürk’le cevap vererek karşılaşmadan 5-2 galip ayrılmıştı. (geniş detaylara 👉 şuradan bakabilirsiniz)

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görsellere haberin en alt 👇kısmından bakabilirsiniz!

19 Ekim Perşembe 3-4’Lük Maçı

⌚ 19:00 Sevk Kontrol-Eynez FK (Azot Çim Saha)

19 Ekim Perşembe Final Maçı

⌚ 20:00 Destek Hizmetleri-Elektromekanik  (Azot Çim Saha)

🏆 Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız! Ayrıca Bizi, somadaspor Facebook, cekobax Youtube ve cevsam Instagram sosyal medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN