Bergama Bld.Spor’da Mustafa Bahadır Olmadı

Bergama Bld.Spor’da Mustafa Bahadır Olmadı

Yaklaşık bir hafta önce Bergama Belediyespor ile Teknik Direktörlük konusunda anlaştı haberini yaptığımız Mustafa Bahadır, şartların yeterli olmamasından dolayı transfer gerçekleşmedi.

SOMADASPOR

Başarılı teknik adamın konuyla ilgili Egesporlife Gazetesine verdiği demeçte; “Bergama Belediyespor’la görüşmemiz oldu, ancak şampiyonluk hedefi anlamında şartların yeterli olmamasından dolayı olumlu sonuç sağlanmadı. Bergama Belediyespor’a başarılar diliyorum” dedi.


Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Ayşe Görür

    Daha iyisini aldık. Şampiyonluk şartları yeterli değilmiş istediği her topcuyu alıyorduk. Daha ne istiyormuş. Sene sonu anlar şartlar olusmu olusmamismi diye. Şuan Bergama da deli para var geçen seneki somaspordan daha kaliteli takım kuracak. Geçen seneki somaspor ilk 11 deliler bergamada bu sene yedek bile olamazdı. Şuan Bergama inanmazsiniz 10 milyon lira bütçe ayırdı transfere garanti para buda cepteki. Dahası da olur. Geçen yılki somaspordan 2 katından fazla bu bütçe . Anlaştığı futbolcular hayatında amatör Lig görmemiş . Mesela bir tanesi geçen yıl vansporu şampiyon yapan golcüsü . Bergamaya gelmek isteyen yine Kırşehir şehir topçusu sağ ikinci lige çıkan. Onu bile almadı Bergama. Yani ikinci lig ayarında takım kurulacak

YORUM YAZIN