Beraberlik Golü Geç Geldi

Beraberlik Golü Geç Geldi

Ertelenen maçtan sonra iki hafta aranın olması baharı müjdeleyen havanın güzelliği maç için her şeyin elverişli olması iki takım içinde puan açısından önemli bir maçtı..

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

Oyun ilk yarısı genel itibari ile temponun düşük belki Sarıyer daha kendi alanında kalması kalabalık orta saha oluşturması beklediğimiz hücumda etkili ataklar tam oldu diyemeyiz Yılmaz Ceylan ve Özcan’ın çabaları bir iki pozisyon bulup altı pastan dışarı atarak geçen dakikalar daha etkili olmamız oyunu biraz daha Sarıyer sahasına yıkmamız gerekir golü bulmak için çoğalmak adına daha bir baskılı oyun beklentisindeydik. Beraberlikle içeri gidince ikinci yarı neler olacak bakalım değişiklikler hamleler nasıl olacak diye hücum gücümüzün artması adına ikinci yarı gelişmeleri görecektik..

SARIYERSPOR

İkinci yarıya Sarıyer biraz önde baskılı olunca hücum etmeye başladı. Bunun sonucunda atakları oldu. Pozisyon geliştirmeye başlayınca bizim hücuma çıkarken kaptırdığımıź toplarla öne doğru yaptığımız hareketlilik geride az adamla yakalanma durumları oldu. Bu konu gol yiyene kadar gitti bir türlü oyunu kontrol edemedik bu dakikalarda ön bölge öle bur bağlandı kopukluklar oldu..

Neticede duran toptan yediğimiz gol zincirleme hatanın topu uzaklaştıramamızdan oldu. Biraz dikkat dağınıklığı diyebiliriz tam maçın sonlarına gidilirken golü biz beklerken yememiz soğuk bir duş etkisi yaptı beklemiyorduk..
Celal Dede-Orkun Dedeoğlu değişikliği hep beraberlik ve hücumsal yönden daha bir iyiye duruma gelmek içindi. Ama oyunu istediğimiz golü bulmak için yaptığımız hücumlar istediğimiz verimlilikte değildi. Yine de son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmayan Somaspor olduğunu biliyoruz.

Orta sahada Ali-Mücahit değişikliği daha bir ofansif ve hücumsal anlamda sayıca öne doğru daha etkili olmak içindi. Aynı şeyde Erar- Abdülkadirin girişide gol girişimlerimizi arttırmak ve golü bulmak içindi..

ÖZCAN AYDIN GOL

Dakikalar azalınca “nasıl gol buluruz acaba?” derken Onur’un arkadan Özcan’ın önüne inanılmaz pası, Özcanın usta vuruşu beklediğimiz golün “biraz daha erken olsa bu maçı alırız” dememize sebep oldu. Yine de bu dakikada golü bulmamız oyun disiplinin hiç kopulmaması skor dışında Somaspor ruhunun sahada oluşundandı. O ruh mücadele eden emeğin ve tribündeki taraftara olan saygının desteğinin hiç bitmemesinin getirdiği ilahi gücün sahaya yansıması diyebiliriz..

SOMASPOR

Uzatmalarda gol bulamayınca beraberlik oyun anlamında kötünün kötüsü diyebileceğimiz bir maçın ardından ikinci ligde bu yıl böyle maçların çok olması bizim tecrübe olarak gelişim adına önümüzdeki yıllarda yapacaklarımız adına kazançtır. Play off için iddialı oluşumuz bile yeter bu bölgesel ligin transferlerle ikinci lig oynamamız bile başlı başına başarıdır. Bu durumda da keyif almaya bakalım. Somasporun ikinci ligde mücadele etmesiyle gurur duyalım.. Sevgilerle Doğan Gülşen tüm yazılarına göz at..

Bağlantılı Haberler;

Somaspor 1-1 Sarıyerspor
Somaspor-Sarıyerspor Maç Önü
Sarıyer Maçını Ayberk Demirtaş Yönetecek
Zor Şartlarda, Zor Bir Maç Oynadık
Sarıyerspor 1-1 Somaspor
Sarıyer Deplasmanına Umutlu Gidiyoruz
Sarıyer Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN