Beraberliğe Üzüleceğimiz Maçtan Puansız Ayrılmak Üzdü Bizi

Beraberliğe Üzüleceğimiz Maçtan Puansız Ayrılmak Üzdü Bizi

SomasporTeknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Serik Belediyespor ile oynanan karşılaşmanın özellikle ikinci yarısında kazanmaya daha yakın taraf olduklarını belirterek “İki puan kaybettiğimiz için üzgünüz” dedi.

Burhanettin Basatemür, deplasmanda 1-0 sonuçlanan 8.hafta maçının ardından bloğumuza karşılaşmayı değerlendirdi. Serik Belediyespor karşısında maça kazanmak için çıktıklarını belirten Basatemür, ” Maçta dengeli bir ilk yarı oynadık. Her iki takımın da pozisyonları vardı. Ancak ikinci yarı bizim çok daha iyi oynadığımız ve çok sayıda pozisyon bulduğumuz bir yarı oldu.” diye konuştu.

İptal edilen gole ve kalecilerinin yaptığı kurtarışları işaret eden Basatemür, ” İptal edilen golümüz, çizgiyi geçmeyen vuruşlarımız ve kalecilerinin kurtardığı çok sayıda pozisyon bulduk. Maalesef hiçbirini gol yapamadık. ” dedi.

Oynanan pozitif futbol karşısında beraberliğe üzülecekleri maçtan puansız ayrıldıklarının altını çizen Basatemür, ‘’ Uzatmaları son dakikasında kaptırdığımız bir top sonrası gol yedik. Beraberliğe üzüleceğimi maçtan puansız ayrılmak fazlasıyla üzdü bizi. Maçta bireysel hatalar oluyor maalesef. İnşallah bundan sonra başımıza böyle bir maç gelmez. Oyuncularımız iyi mücadele ettiler ve iyi oyun oynadılar. Şimdi kenetlenme birlikte olma zamanı. Böyle dönemlerde sakin olmaya aklıselim ile hareket etmeye ihtiyacımız var. Kahramanmaraş maçıyla beraber yeniden galibiyetlere başlayacağız inşallah.’’dedi.

Bağlantılı Haberler;

Yazık Oldu, Beraberlik Hakkımızdı
Serik Belediyespor 1-0 Somaspor
Serik Belediyespor Maç Önü
Serik Belediyespor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Rakibimizin Oyuncusuna ve Antrenörüne Ceza Yağdı
SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN