Ben, Demiştim Demek İstemiyorum Artık!

Ben, Demiştim Demek İstemiyorum Artık!

Soma Kaymakamlık Turnuvasının bu sene ki en güzel ikinci maçını da kaçırdınız gelmeyenler yazık ettiniz bence.

Mahallenin Delisi Laz İbo, Kaymakamlık Futbol Turnuvası 4.hafta 3.gün gün Nitromak-İlçe Tarım ve Demirexport-Milli Eğitim maçlarına kısaca değindi.

Ben, Demiştim Demek İstemiyorum Artık!

İlk maç Nitromak mütevazi takım olan İlçe Tarımı farklı yendi.. Hakemin İlçe Tarımın gol atana kadar uğraşması hatta pozisyonlarda bilgi aktarması hepimizin hoşuna gitti ve İlçe Tarıma golü gol attığında da maçı bitirdi güzel görüntüler için iki takıma da teşekkür ediyoruz.

Evet böle bi maç yok

İlk yarı bir ikinci yarı iki oldu.. Evet iddia sevenler bahsettiğim olay oyun olarak oldu, skor olarak değil..
İlk yarı Demirexport top çevirdi pas yapdı Kemal Raşit Metin paslaşarak gelip Ulaşı da dahil edebildiği her atak pozisyonla sonuçlandı.

GACİ

On dakika birbirlerini tartan iki takım arasında kilidi Özgürün kornerin de isim vererek açdığı ortayı yap şunu diyerek bağırdı Gaci öle bi yere kafa sokdu ki topa temas ettiğinde gol dedik ve harika bi gol oldu..

ULAŞ YALÇIN

Akabinde Ulaşın arka direkde unutulduğu bi pozisyonda harika kafa vuruşunda Demirexport 2 yi buldu..

BÜLENT AKTUĞ

5 dakika sonra Bülent kariyerinin en klas gollerinde birini attı HEMDE PLASEYLE tam da çatala yolladı Kamil hiç bişey yapamadı 2 1 ilk yarı bundan başka varlık gösteremeyen Millî Eğitim hemen 1 dakika sonra kalesinde 3. golü de görünce devreye moraller bozuk girdi..



İkinci yarı kenar yönetimler maçı çevirdi..

Ahmet hoca Bülent hocayı orta sahaya alıp Metin ve Raşitin pas opsiyonunu aza indirince topa daha fazla sahip oldu. Mutlunun iki %100 pozisyonu harcamasıyla da meyvelerini vermeye başladı bile üzerine Demirexport da Ulaş sakatlanıp kenara alınınca iyice ilerde top tutmakda zorlanan Demir baskı yemeye devam etti.

Kaan girdi sol öne ordan sağ beke sonra Nedim girdi Kaan sağbeke derken iyice karışan Demir takımı baskı yemekden kurtulamadı.

Ben, Demiştim Demek İstemiyorum Artık!

Şarlayan etkisiz oyununa Metinde katılınca son 15 dakikayı iyice vites arttıran Millî Eğitim önce sahanın şanssız ama çok çalışan adamı Mutlunun ayağından golü bulunca iyice heveslendi. Sonra Mutlu yine direkden döndü Kamilin harika çıkardığı iki top derken hakem uzatmaları gösterdi.

Son 4 dakikasına girilen oyunda baskı arttı ve Mecnun Çoban’ın ayağından santrası olmayan golü yiyen Demirexport 1 puana razı geldi.

Bu güzel maçda giren çıkan herkes iyiydi fakat illede birilerini yazmak istersek demirexport adına defasda gaci sağlam müdahaleler ve attığı harika gol insan üstü mücadelesiyle ona attığı iki gol ve set oyununun en önemli parçası olan ulaş katılırken..

Milli eğitim adına insan üstü koşu mesafesi enerji atamadığı %100 lük gollerin yanına çok zor pzosiyonda attığı golle giren mutlu hoca ve takımın pas oyununun baş mimarı olan fevzi bide herzamanki gibi vazgeçilmez BÜLENT AKTUĞ göze batan oyuncular arasındaydı

Evet sıralama çok önemli değil lider yada 2. olmak bizde varız diyebilme maçında iki takımda ilk yarı Demir ikinci yarı Eğitim takımları bizde varız diyerek rakiplerine gözdağı vermiş oldu. İki takım arasındaki harika çekişmeli ve zevkli maçın rövanşı çeyrek final yada yarı final maçına kaldı. İki takımı da bize izlettiği bu güzel maç için teşekkür ediyorum.

Evet maçdan önce 5-3 dedim.. Demir alır dedim ama maçda 5-3 ü kaçıran Milli Eğitim gibiydi.. Ben taraf tutarak değil tahmin ederek skor vermişdim AHMET İNCE seni seviyorum herşeye rağmen güzel abim.. İki takıma da BAŞARILAR ve güzel oyun için TEŞEKKÜR ediyorum. Mahallenizin Delisi Laz İbo  ”Kim bu Mahallenin Delisi?” sorusuna cevap olarak  buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN