Belediye ve T.Odası Kayıpsız Yoluna Devam Etti

Belediye ve T.Odası Kayıpsız Yoluna Devam Etti

Kaymakamlık Futbol Turnuvasına Salı günü oynanan Soma Belediye-Mevlana Özel Eğitim ve Ticaret Odası-Esnaf Odası maçlarıyla devam edildi.

A-grubunda Ticaret Odası Esnaf Odasını 5-2, B-grubunda ise Soma Belediyesi Mevlana Özel Eğitim Meb’i 4-2 mağlup ederek namağlup liderliklerini sürdürdüler.

SOMA BLD 4-2 MEVLANA ÖZEL EĞT

3.Haftanın üçüncü müsabakası B-grubunda ilk iki maçından galibiyetle ayrılan Soma Belediyesi ile, iki maçta 1 galibiyet ve 1 mağlubiyeti bulunan Mevlana Özel Eğitim Meb takımları arasında oynandı.

Yusuf Akkaya’nın düdük çaldığı karşılaşmanın 3.dakikasında Soma Belediyesi öne geçti. Selim Gün’ün sert şutu kaleciden döndü. Dönen topu iyi takip eden Halil İbrahim takımını 1-0 öne geçirdi.

7.dakikada Mevlana Özel Eğitim beraberliği yakaladı. Bu dakikada Recep Çetin, Galip Karabıyık’ın ceza sahası içesine yaptığı ortayı kafayla ağlara gönderdi ve durumu eşitledi:1-1

Mevlana Galip Karabıyık ile öne geçti. 18.dakikada Cihangir Güven’in pasıyla ceza sahası sol çaprazında buluşan Galip Karabıyık, çok sert vurdu ve meşin yuvarlağı Belediye ağlarına gönderdi:1-2 İlk yarı 2-1 Mevlana üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarının 37.dakikasında Selim Gün’ün sağ kanattan sol ayağıyla nefis vurduğu top kaleci Sercan’ın bakışları arasında ağlara gitti:2-2

İkinci yarıya 2-1 geriden gelen Belediye 54.dakikada öne geçti. Soma Belediye adına başarılı işlere imza atan Selim Gün, kendi çabaları ile getirdiği topu ayak dışı ile ağlara gönderdi ve takımını 3-2 öne geçirdi.

57.dakikada fark ikiye çıktı. Gelişen ani Soma Belediye atağında Oğuz Bilal sağ kanattan süratle getirdiği topu alt köşeye nefis bıraktı ve maçın skorunu belirledi: Soma Bld 4-2 Mevlana Özel Eğitim

Bu sonucun ardından 3 maçta 3 galibiyetle puanını 9’a çıkaran Soma Belediyesi liderlik koltuğunda oturmayı sürdürdü. 3 puanda kalan Mevlana Özel Eğitim Meb ise 5.sırada yer aldı.

Selim Gün (Soma Belediyesi)

Maçın Oyuncusu: Selim Gün

Mevlana karşısında başarılı futbolunu iki golle süsleyen Selim Gün takımının farklı galip gelmesinde rol oynarken maçın da yıldızı oldu. Kutluyoruz..

Remzi Paşalı (Soma Belediye Teknik Sorumlusu)

Remzi Paşalı: ”2.yarıdaki oyun anlayışımız ile farklı kazandık, mutluyuz”

Üç maçta üç galibiyetle yoluna namağlup lider giden Soma Belediyesinde Teknik Sorumlu Remzi Paşalı, maçın ardından bloğumuza yaptığı açıklamada, “Güçlü bir takım olan Mevlana ile zorluk derecesi yüksek bir maç oynadık. Özellikle ikinci yarıdaki oyun anlayışımız ile farklı kazandık, mutluyuz” dedi

İki takımın oynadığı, kalan maçları ve puan durumu

Soma Belediyesi
Soma Bld 8-0 Teiaş
Müftülük 1-4 Soma Bld
Soma Bld-Mevlana
23.05.2024 Perş. 17:00 Kolin-Soma Bld
26.05.2024 Pazar 15:30 M.Eğitim-Soma Bld

Mevlana Özel Eğitim Meb
M.Eğitim 5-1 Mevlana
Teiaş 1-4 Mevlana
Soma Bld 4-2 Mevlana
17.05.2024 Cuma 18:30 Kolin-Mevlana
22.05.2024 Çarş.17:00 Mevlana-Müftülük

Hakem Yusuf Akkaya

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Yusuf Akkaya
SOMA BELEDİYE:Mehmet-H.İbrahim-Ahmet-Selim-Mustafa-Berkay-Oğuzhan-Ömer-Oğuz
YEDEKLER:Tuğrul, Emre, Veli, Yunus, Anıl, Özgür, İrfan
ANTRENÖR:Remzi Paşalı

MEVLANA ÖZEL EĞİTİM:Sercan-Serhat-Erdoğan-Ramazan-Emrah-Recep-Cihangir-Galip-Tolga
YEDEKLER:Engin, Cumhur, Muhammet, Uğur, Ömer, Mehmet, Olcay
ANTRENÖR:Ali Özbek
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: dk.3 İbrahim Bahadır, dk.37′ 54′ Selim Gün, dk.57 Oğuz Bilal (Soma Bld), dk.7 Recep Özçetin, dk.18 Galip Karabıyık (Mevlana Özel Eğt)

TİCARET ODASI 5-2 ESNAF ODASI

Günün son karşılaşması iki oda takımı Ticaret Odası ve Esnaf Odası bir araya geldi. İlk iki maçlarından galibiyetle ayrılan iki takımın mücadelesinde sahadan gülerek ayrılan taraf 5-2’lik skorla Ticaret Odası oldu.

Onur Çetin idaresindeki Ticaret Odası, Esnaf Odası karşısında 5.dakikada Ahmet Bayrak’ın sola bıraktığı topu Mehmet Güzel’in alt köşeye göndermesiyle ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı.

İkinci yarıda Uğur Aksoy’un girmesiyle ön tarafta daha ekili olan Ticaret Odası, 38’de Furkan Arslancan, 42’de ise İsmail Kavruk’un golleriyle 2-1 öne geçti.

Galibiyet golünden sonra iyice rahatlayan yeşil-beyazlı ekip, 47’de Furkan Arslancan, 51’de İsmail Kavruk ile skoru 4-1’ye taşıdı.

Esnaf Odası farkı ikiye indirdi. 66.dakikada Selçuk Bulut’un sol kanattan kullandığı kornere iyi yükselen Erhan Karadöngel meşin yuvarlağı kafayla ağlara gönderdi:4-2

70+2.dakikada günün başarılı ismi İsmail Kavruk’un pasında Uğur Aksoy son sözü söyledi:Ticaret Odası 5-2 Esnaf Odası

Yazarımız Çetin İlgör’ün kaleminden maçın geniş analizi Çarşamba günü saat 09.00’da yayında olacak.

İsmail Kavruk (Ticaret Odası)

Maçın Oyuncusu İsmail Kavruk

Sezon başı belirledikleri hedefe gidecek yolda tehlikeli yolları bir bir geçen Ticaert Odasında, 1-0 geriye düştükleri bir tehlikeli virajı da Teiaş’ın çimlerinde bıraktı. Yeşil-beyazlılar da, zorluk derecesi yüksek olan karşılaşmayı iki asist ve iki golle tamamlayan İsmail Kavruk maçın oyuncusu oldu. Kutluyoruz..

İsmail Kavruk:

Maçın oyuncusu olma onurunu yaşayan İsmail Kavruk, karşılaşma sonrası bloğumuza, ”Öncelikle iki takıma teşekkür etmek istiyorum. Maça gelen ailelerimize arkadaşlarımıza ve seyircilere keyifli, bol pozisyonlu ve heyecanlı bir maç izlettiği için. Turnuvanın asıl amacının bu olması gerektiğini düşünüyorum, diğer türlü saha içinde birbirini tanıyan insanların biraz daha sakin, saygılı ve sabırlı olması gerekiyor birbirine karşı. Her sene daha iyiye giden bir Ticaret Odasını izletmek istiyoruz seyircilerimize o yüzden her maça çok hızlı başlayıp iyi oyun ile skoru elde etmek istiyoruz. Ama futbolda herşey olabilir bizim amacımız maç skoruna bakmadan her maç daha çok pas yapmak daha çok gol pozisyonuna girmek. Zaten bunu yaptığımızda skor ne olursa olsun bizim avantajımıza geçecektir. Bugün özellikle skora bakmayıp 2. yarı oynadığımız güzel oyun için arkadaşlarımı tebrik ederim. Eğlenceli, keyifli ve en önemlisi sakatlıksız bir turnuva diliyorum.”diye konuştu.

Ticaret Odası Takım Sorumlusu Emrah Demirdaş

T.Odası Takım Sorumlusu Emrah Demirdaş

Kendileri gibi iki maçtan galibiyetle ayrılan Esnaf Odası’nı Furkan Arslancan (2), İsmail Kavruk (2) ve , Uğur Aksoy’un golleriyle 5-2 mağlup eden Ticaert Odasında takım sorumlusu Emrah Demirdaş karşılaşma ile ilgili değerlendirmede bulundu. Demirdaş yaptığı değerlendirmede, ”Öncelikle kalecimiz Erdemin maç esnasında aldığı darbeyle parmağında bir kırık söz konusu bizim için maçın önüne geçen olay oldu. Birazda maça değinecek olursak. İlk yarı maça iyi başlayamadık uzun top sonucu seken topta golü yedik. Sağdan soldan şutlarla organize ataklarla gelsekte golü bulamadık ilk yarıyı 1-0 geride kapattık.”

Furkan’ın İsmail’in gollleriyle de maçı kırılma noktasına taşıdık.
”İkinci yarı hocamız savunmayı ikili düzene geçirip santrafora Uğur Aksoy’u alınca daha fazla üretmeye ön bölgede topu çevirneye başladık. Furkan’ın İsmail’in gollleriyle de maçı kırılma noktasına taşıdık. Geride olsakta maçı kazanacağımızı biliyorduk. Rakibimizi iyi mücadelelerinden kendi takımımızıda galibiyetten ötürü tebrik ediyorum.”dedi.

İki takımın oynadığı, kalan maçları ve puan durumu

Ticaret Odası
T.Odası 15-2 Orman
T.Odası 7-4 Polis Gücü
T.Odası 5-2 E.Odası
20.05.2024 P.tesi 18:30 T.Odası-Genç Öğ

Hakem Yarkın Keseciler

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Yarkın Keseciler
TİCARET ODASI:Erdem-Serhat-Yusuf-Mert-Furkan-Emrah-Çağlar-Kaan-İsmail
YEDEKLER:Uğur, Muammer, Hasan, Bayram, Ethem
ANTRENÖR:Onur Çetin

ESNAF ODASI:A.Karabacak-Şerif-Tolga-Ercan-Şakir-A.Bayrak-Burak-Erhan-Mehmet
YEDEKLER:Emrah, Mustafa, Halil, Selçuk, M.Kurt, Rafet, Yusuf
ANTRENÖR:Kazım Ayazköylü
KIRMIZI KART: dk.55 Rafet Kara (Esnaf Odası)
GOLLER:38′ 47′ Furkan Arslancan, dk.42′ 51′ İsmail Kavruk, dk.70+2 Uğur Aksoy (Ticaret Odası), dk.5 Mehmet Odası, dk.66 Erhan Karadöngel (Esnaf Odası)

NOT: Karşılaşmalara ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenmiştir. Takipte kalınız!

ÇARŞAMBA MAÇ PROGRAMI:

📆 15.05.2024 Çarşamba
17.00 Yeni And-Eli 2
18.30 D.Hast-Nakliyeciler

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN