Bazen İyi Oyun Skora Yansımayabiliyor

Bazen İyi Oyun Skora Yansımayabiliyor

Turgutalp Spor Medya Sorumlusu Ali Yörük, Medar GB ile oynanan maça mutlak 3 puan parolası ile çıktıklarını ancak ”bazen iyi oyun skora yansımayabiliyor” dedi.

Maçla ilgili bloğumuza konuşan Ali Yörük, “Üçte üç yaparak lige güzel bir başlangıç yaptık. Bu maçı da kazanarak galibiyet serimizi sürdürmek istiyorduk. İki takımın da hedefi kazanmaktı. Maalesef maç beraberlik ile sonuçlandı.’’dedi.

Topa sahip olan ve pozisyonlara giren takım bizdik.

Karşılaşma boyuncu kazanmaya daha yakın taraf olduklarını belirten Ali Yörük, ‘’Topa sahip olan ve pozisyonlara giren takım bizdik. Pozisyonlarımız da netti aslında ama değerlendiremedik. Bazen iyi oyun skora yansımayabiliyor, bunlar futbolun içerisinde olan şeyler. Medar deplasmanı kolay bir deplasman değil, zor bir deplasman. Rakibimiz maça lider olarak çıktı. Doğal olarak onlar da liderliğini korumak istiyordu.”

Liderlik koltuğunu devralmak istiyoruz.

”Her geçen hafta üzerine koyan bir Turgutalp Spor var, bu maçta da üzerine koyduğumuzu düşünüyoruz. Hafta içi grubumuzun yeni liderine karşı oynayacağız. Önümüzdeki Selçikli Spor maçını kazanıp liderlik koltuğunu devralmak istiyoruz. Lig uzun bir maraton. Bu maratonu sakin ve emin adımlarla koşup şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz.” dedi.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN