Bayrampaşaspor-Somaspor Maç Önü..

Bayrampaşaspor-Somaspor Maç Önü..

Somaspor yenisi olduğu 3.Lig’de aldığı başarılı sonuçlar ve ligdeki konumu gereği grubun gözde takımlarından biri olmayı başardı. Özellikle mücadeleci, koşan, bozan, maçı bırakmayan, zor mağlup edilen, fazla gol atamayan ancak 90 dakika sonunda sahada istediğini alan bir takım görünümünde..

Burhanettin Basatemür‘ün talebeleri, kişisel oyundan ziyade ekip oyunu ile ön planda. Her maç topun arkasına geçerek rakiplerine oynayacak boş alan bırakmıyorlar. Maç genelinde topun ve oyunun hakimiyetini rakibe bıraksalar da puan veya puanlar almayı başarıyorlar..Tıpkı geçen hafta Altındağ Belediyespor maçında ortaya koyulan mücadele gücü yüksek, bol pozisyonlu ve haklı galibiyet gibi..

Bu haftaki rakibimiz evinde kötü, deplasmanda iyi sonuçlar alan Bayrampaşaspor..

Ligde 8.hafta sonunda 4 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 12 puanla 9.sırada yer alıyor..
Aldıkları 4 galibiyetin birini (Batman Petrolspor 1-0) evlerinde üçünü ise (M.Yeşilyurt Bld 0-1, Muğlaspor 0-1 ve Altındağ Bld 0-2) deplasmanda almışlar..
Mağlup oldukları maçlar ise (evlerinde Gölcükspor 0-1, Nazilli Bld.Spor 0-2, Yozgat 1959 FK 0-1, deplasmanda Kelkit Bld.Spor 0-1) olmuş.
6 gol atıp, 6 gol yemişler..
Attıkları 6 golün ikisini evlerinde atarken, 4 golü deplasmanda kaydetmişler..
Yedikleri 6 golün ikisini evlerinde dördünü ise deplasmanda yemişler..
Atılan 6 golün dağımı ise iki şer golle Mert Somay, Hamza Küçükköylü ve Mertcan Aktaş
Dört sarı kart cezalısı Hıfsullah İsmail Erdoğan oynayamayacak.
Takım değerlerine baktığımızda; Bayrampaşaspor 2.900.000 €, Somaspor 746.500 €
Maçlarını 2370 seyirci kapasiteli Bayrampaşa Çetin Emeç Stadyumunda oynuyorlar..
Teknik direktörleri Bülent Yenihayat 5.hafta deplasmanda mağlup oldukları Kelkit Belediyespor maçından sonra takımdan ayrıldı. 3 Haftalık hoca arayışından sonra takımın başına bizim maç öncesinde Samsunlu teknik adam Ercüment Coşkundere’yi getirdiler..



BAYRAMPAŞSPOR SOMASPOR 9 HAFTABize Döndüğümüzde;

Zorlu Bayrampaşspor maçı öncesinde sakatlıkları devam eden Mehmet Bağlı ve Melih Şencan görev alamayacak. Muhsin Polat’ın durumu ise belli değil!
Ligin 3.haftasında deplasmanda Gölcükspor maçında sakatlanan Mehmet Bağlı ameliyat oldu 6 hafta yok!
6.Hafta evimizde oynadığımız Kelkit Belediyespor maçının 52.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Melih Şencan, Bayrampaşaspor, Yozgat 1959 FK ve Darıca Gençlerbirliği maçlarında forma giyemeyecek.
Dünkü (perş) antrenmanda sakatlanarak çalışmayı yarıda bırakan Muhsin Polat’ın durumu ise maç sabahı belli olacak..

3 Oyuncumuz Sarı Kart Sınırında

Takımımızda 3 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Erkul Küçük, Yusuf Can Abay ve Muhsin Polat Pazar günü sarı kart görmeleri durumunda 10.hafta evimizde oynayacağımız Yozgatspor 1959 FK maçında forma giyemeyecek.

Maçı Trabzon Bölgesi Hakemi Yönetecek

20 Ekim Pazar günü saat 15:00’de Bayrampaşa Çetin Emeç Stadında oynanacak karşılaşmayı Trabzon Bölgesi Klasman hakemi Sinan Özcan yönetecek. Özcan’ın yardımcılıklarını Metin Çebeci (Ordu), Yiğit Çam (Trabzon) yapacak. Maçın 4.hakemliğini ise Salih Soydan (Erzincan) üstlenecek..

Orta hakem Sinan Özcan, bu sezon bir 2.lig (4.hakem), iki Üçüncü Lig, bir de Türkiye Kupası maçında düdük çalmış. Sinan Özcan en son Turgutluspor’un deplasmanda 3-0 kazandığı Elazığ Belediyespor maçını yönetmiş.
Sinan Özcan ve ekibi ilk defa maçımızda görev alacaklar.



BAYRAMPAŞASPOR SOMASPOR MAÇ ÖNÜBağlayalım… Rakibimiz geçen hafta kendi sahasında mağlup oldu ve taraftarlarının tepkisini topladı. Yeni hocaları ile çıkacakları bizim maçta, taraftarlarının güvenini kazanma adına yüksek motive çıkacaklar.. İnşallah, Pazar günü Bayrampaşa Çetin Emeç Stadında 90 dakikanın sonunda başı dik, göğsü kabarık bir şekilde ayrılan taraf biz oluruz. Güveniyor ve inanıyoruz.. SİYAH-BEYAZ DEVAM..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN