Bayram Kara, Engeller Nasıl Aşılır Dersi Verdi!

Mevlana Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinden özel sporcu Bayram Kara normal gelişim gösteren akranlarıyla beraber katıldığı İlçe genelinde düzenlenen Liseler Arası Masa Tenisi Şampiyonasında İlçe dördüncüsü olarak azim kararlılık ve çalışmanın her türlü engeli nasıl aşabileceğini herkese gösterdi.



Yaklaşık bir buçuk yıldan beri büyük bir özveri ile çalışan Bayram Kara‘nın ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sılay Mutlu‘nun bu büyük başarı sonrası yaşadıkları sevinç görülmeye değerdi.
Beden Eğitimi Öğretmeni Sılay Mutlu öğrencisinin, insanların engelli bireylere karşı zihinlerinde oluşturdukları engelleri yıkan ve diğer engelli bireylere, ailelerine, ve öğretmenlerine harika bir örnek olan bu başarısından dolayı öğrencisiyle gurur duyduğunu belirtti. Ayrıca takım olarak da Mevlana Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi büyük beğeni toplayarak turnuvanın en iyi takımı seçildi.
Özel sporcu Bayram Kara ise madalya töreninin ardından yaptığı iddialı açıklamada:”önümüzdeki yıl daha çok çalışıp birinci olacağım”şeklinde konuştu.
BAYRAM KARA, ”ENGEL TANIMADI”
Bu kardeşimiz Özel Eğitim olmasına rağmen öyle müsabakalar oynadı ki 4.lük madalyasını sonuna kadar hak etti. Zaten bu sene Türkiye geneli Özel Eğitim sporcuları arasında Türkiye 9. olarak ne denli yetenekli ve özel bir sporcu olduğunu kanıtladı. Onun üzerinde emeği olan başta Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Sılay Mutlu olmak üzere herkesin emeğine sağlık.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN