Bayraklı Masterler 1-2 Soma Masterler

Bayraklı Masterler 1-2 Soma Masterler

Ege Bölgesi Masterler Dostluk Ligi 7.hafta karşılaşmaları oynandı.
B-Grubunda 12 puanla 3.sırada yer alan temsilcimiz Soma Masterler, 1 puanla son sırada yer alan Bayraklı Masterler in konuğu oldu.

HABER:SOMADASPOR.COM

İzmir-Buca Kaynaklar Sahasında saat 16:30’da başlayan karşılaşmayı Masterlerimiz, ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 kazandı.
Soma Masterler, Bayraklı Masterler karşısında sahaya: Kadir-Şirvan-Engin-Fatih-İlker-Kemal-Cenk-Avusturya-Y.Mayak-Bora ve A.Tatlı on biri ile çıktı.
Soma ekibine Bayraklı Masterler karşısında 3 puan getiren golleri: Bora Bilgener (2) kaydetti.




Bu sonuçtan sonra Soma Masterler puanını 15’e yükseltip, 17 puana sahip Bostanlı Masterlerin ardından ikinci sıraya yükseldi.
Masterlerimiz 8.hafta evinde Saruhanlı Masterleri konuk edecek..

8.HAFTA MAÇLARI
Soma Master-Saruhanlı Master
Bayraklı Master-Dikili Master
Balçova Master-Gaziemir Master
Seferihisar Master-Ay Yıldız Master
Ksk 1912 Çarşı Master-Bostanlı Master




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN