Bayraklı Master 3-2 Soma Master

Bayraklı Master 3-2 Soma Master

Ege Masterler Ligi (EMF) B-Grubunda mücadele eden Soma Master, 3.hafta deplasmanda karşılaştığı lider Bayraklı Master’e 3-2 mağlup oldu.

Soma Master, 21 Ekim Cumartesi günü saat 10:30’da İzmir Bayraklı Doğançay Sahasında oynanan maçta sahaya: Yasin-Özgür-Halil-Yücel-Cesur-Bahadır-Yusuf-Baybars-Hüseyin-Semih ve Dinçer on biri ile çıktı.

Maça hızlı başlayan ve golü bulan taraf Soma Master oldu. 5.dakikada Özgür, Semih’in güzel pasını aynı güzellikle karşılık vererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

9.dakikada Hüseyin Turhan‘ın topu direkten döndü. 10.Dakikada ev sahibi ekip beraberliği yakaladı:1-1

28.dakikada bu sefer Yusuf Mayak‘ın topu direkten döndü ve devre karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı.

Soma Master’e Direkler sırtını döndü!

Lider Bayraklı deplasmanına sakat ve iş yerinden izin alamayan oyunculardan yoksun olarak 12 kişi giden Soma Master, Dinçer ve Özgür’ün sakat sakat oynadığı maçın 60.dakikasında 2-1 geriye düştü.

Bayraklı Master defansını geçen Soma Masterler, maalesef direkleri geçemedi. İlk yarıda Hüseyin ve Dinçer’le direklere takılan Soma Master, Yusuf ve Cesur’la yine direkleri geçemedi.

somadaspor

Dinçer’le oyuna yeniden denge geldi.

Yediği gole ve direkten dönen toplara rağmen oyundan düşmeyen Soma Master, sakat sakat oynamasına rağmen, Yücel’in asistini değerlendiren Dinçer‘in golüyle durumu eşitledi:2-2

Maçın bitimine iki dakika kala ev sahibi Bayraklı Master 3-2 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca Soma Master 12 kişi gittiği, öne geçtiği, Özgür ve Dinçer’in sakat sakat oynadığı ve dört topunun direkten döndüğü maçta, lider Bayraklı Masterlere 3-2 mağlup oldu.

Bayraklı Master mağlubiyeti ile ligde üçüncü mağlubiyetini alan Soma Master, dördüncü hafta maçını sahasında 9 Eylül Master ile oynayacak.

👉Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN