Baynet İnşaat Balıkesirspor 1-3 Somaspor

Baynet İnşaat Balıkesirspor 1-3 Somaspor

Somaspor hazırlık maçında karşılaştığı 2.Lig kırmızı Grup ekiplerinden Baynet İnşaat Balıkesirspor‘u deplasmanda 3-1 mağlup etti.

Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Somaspor ilk yarıyı 1-0 geride tamamladığı maçtan 3-1 galip ayrıldı.
Somaspor’un gollerini Osman, Güney ve Ahmet attı. Siyah-beyazlı temsilcimiz Ankaraspor maçı öncesi son hazırlık maçını yarın (Pazar) Turgutluspor ile deplasmanda oynayacak.

NOT: Daha önce Somaspor ve Balıkesirspor arasında 5 Ocak 2023 tarihinde Soma’da oynanan hazırlık karşılaşmasının detaylarına ve resimlerine şuradan bakabilirsiniz. Ayrıca bizi Cekobax Youtube,  Somadaspor Facebook adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN