Bayburt-Somaspor Maçını Yalçın Taşkınfurat Yönetecek

Bayburt-Somaspor Maçını Yalçın Taşkınfurat Yönetecek

Somaspor’un 30.hafta deplasmanda Bayburt İl Özelidarespor ile oynayacağı maçı İstanbul Bölgesi Klasman hakemi Yalçın Taşkınfurat yönetecek.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 48 puanla sekizinci sırada yer alan Somaspor, 30.hafta karşılaşmasında deplasmanda 48 puan ve averajla üstümüzde bulunan Bayburt İl Özelidarespor’a konuk olacak.

Bayburt-Somaspor Maçını Yalçın Taşkınfurat Yönetecek

13 Mart Pazar günü saat 14:00’da Bayburt Genç Osman Stadı’nda oynanacak müsabakayı İstanbul Bölgesi Klasman hakemi Yalçın Taşkınfurat yönetecek. Taşkınfurat’ın yardımcılıklarını Sefa Özcan ve Sinan Bilen  yapacak. Zorlu maçın dördüncü hakemi ise Erdoğan Özkaya olacak..



Taşkınfurat Bizlere Aşina

Karşılaşmanın 36 yaşındaki orta hakemi Yalçın Taşkınfurat 2014 Bölgesel Amatör Lig sezonunda iki maçımızda görev aldı. Evimizde Gaziemirspor‘u Ersin Aksaç ve Samet Semiz‘in golleriyle 2-0 mağlup ettiğim maçta orta hakem, Manisa Futbol ile deplasmanda oynadığımız ve 2-1 mağlup olduğumuz maçta ise 4.hakem olarak görev yaptı.

Taşkınfurat, 11 Ekim 2020, 3.Lig 3. grup dördüncü haftasında evimizde Yalovaspor’u 2-1 mağlup ettiğimiz maçta yine orta hakem olarak görev yaptı.

Taşkınfurat son olarak bu sezon Diyarbekirspor’a deplasmanda 3-1 mağlup olduğumuz maçı yönetti.

İki takım arasındaki ilk maçı hatırlayalım.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.haftasında 20 puanla 5.sırada yer alan Bayburt Özel İdarespor’u evinde konuk eden Somaspor, geriye düştüğü kritik maçtan 3 gollü galibiyetle ayrıldı..
Soma Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada Somaspor’un gollerini 55 ve 82. dakikalarda Yasin Abdioğlu, 86.dakikada ise Mücahit Aslan attı. Bayburt Özel İdarespor’un golünü ise 47. dakikada Yunus Emre Yalçın kaydetti. (Maçın geniş detaylarına buradan, iki takım arasındaki ilgili haberlere ”bağlantılı haberler” kısmından bakabilirsiniz) bakabilirsiniz

Bağlantılı Haberler;

Anlamlı Galibiyet, Takım Taraftar Buluşması
Arifeyi Gösterip Bayramı Göstermedik:3-1
Somaspor Özel İdareyi Bekliyor
Somaspor Özel İdare Maçının Hakemleri Belirlendi



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN