Bayburt Özel İdarespor 0-1 Somaspor

Bayburt Özel İdarespor 0-1 Somaspor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 30. hafta erteleme maçında Somaspor, Bayburt deplasmanında Özel İdarespor’un konuğu oldu.

Bu maç öncesinde 56 puanla 8.sırada olan Bayburt Özelidarespor  ile 49 puanla 9.sırada yer alan Somaspor mücadelesinde kazanan taraf 1-0’lık skorla Somaspor oldu. Siyah-beyazlılar, Bayburt Özel İdarespor galibiyeti ile beş maçlık üç puan hasretine de son verdi.

Somaspor, Bayburt Genç Osman Stadında oynanan karşılaşmada sahaya: Tunay-E.Korkmaz-Yasin-Mustafa-Onur-Atamer-Oğuzhan-Yılmaz-Osman-Özcan ve Orkun on biri ile çıktı. A.Serçek, Emirhan, M.Kemal, Harun, Mücahit, E.Pazar, Abdulkadir ve Serkan yedek kulübüesinde teknik direktör Burhanettin Basatemür’dan forma bekleyen oyuncular oldu.

3 Puan Osman’dan geldi

İlk yarısı golsüz geçilen karşılaşmada Somaspor’a 3 puan getiren golü 56.dakikada Osman Hanoğlu kaydetti.

İki ekip arasında ligin ilk devresinde Soma‘da oynanan karşılaşmayı Somaspor, 47. dakikada Yunus Emre Yalçın‘ın golüyle 1-0 geriye düştüğü maçı, 55 ve 82. dakikalarda Yasin Abdioğlu ve 86.dakikada Mücahit Aslan‘ın golleriyle 3-1 kazanmıştı. (detaylara buradan bakabilirsiniz)

Osman Hanoğlu Nihayet!

Yasin Abdioğlu’nun transferinin ardından Somaspor’un gol yollarında kendisinden çok şey beklediği oyuncusu Osman Hanoğlu, 15 maç sonra sonra gol sevinci yaşadı. Sezonun ikinci yarısına Niğde Anadolu FK maçında attığı golle iyi bir başlangıç yapan Osman, son maçlarda golü adeta unuttu. Siyah-beyazlı formayla son golünü 20.hafta deplasmanda Niğde Anadolu FK’ya atan Osman Hanoğlu, 14 maçtır gol orucuna Bayburt Özel İdarespor maçında attığı golle son verdi.

Yasin cezalı duruma düştü!

Sol kanat savunmacımız Yasin Yıldız, ilk yarının on altıncı dakikasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Bu sezonki 4. sarı kartını gören Yasin Yıldız 35.hafta evimizde oynayacağımız Etimesgut Belediyespor maçında takımını yalnız bırakacak.

5 oyuncumuz sınırda!

Siyah-beyazlılarda cezalı olan Yasin Yıldız’ın dışında beş oyuncumuzda sarı kart sınırında bulunuyor. Tunay Meral, Yılmaz Ceylan , Onur Ulaş, Mücahit Aslan ve Osman Hanoğlu sarı kart sınırında bulunan oyuncular.

Bu sonuçla 52 puana yükselen temsilcimiz Somaspor, 35.hafta maçını 17 Nisan Pazar günü Etimesgut Belediyespor ile Atatürk Stadı’nda oynayacak. Somaspor mağlubiyeti ile 56 puanda kalan Bayburt Özel İdarespor ise deplasmanda Adıyaman FK’ya konuk olacak..

Bağlantılı Haberler;

Bayburt-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Bayburt Maçımız Ertelendi
Bayburt-Somaspor Maçını Yalçın Taşkınfurat Yönetecek
Anlamlı Galibiyet, Takım Taraftar Buluşması
Arifeyi Gösterip Bayramı Göstermedik:3-1
Somaspor Özel İdareyi Bekliyor
Somaspor Özel İdare Maçının Hakemleri Belirlendi

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN