Bayburt Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Bayburt Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Somaspor’un 8.hafta deplasmanda Bayburt İl Özel İdare ile oynayacağı maçı Diyarbakır Bölgesi Klasman Hakemlerinden Lütfullah Aslan yönetecek.

5 Ekim Çarşamba günü Bayburt Genç Osman Stadı’nda saat 14:30’da Bayburt İl Özel İdarespor ile Somaspor arasında oynanacak karşılaşmada Lütfullah Aslan’ın yardımcılıklarını Harun Reşit Güngör ve Giray Kara üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Cihan Ölmez olacak.



2 Maçımızda da mağlup olduk!

Maçın orta hakemi Lütfullah Aslan daha önce ikiz kez maçımızı yönetti ve o iki karşılaşmada Ankaraspor’a ve Çorum FK’ya 1-0’lık skorlarla mağlup olduk. Aslan, Çorum FK’ya mağlup olduğumuz maçta Onur Ulaş’ı ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışına göndermişti.

21-22 2L Ankaraspor 1 : 0 Somaspor
21-22 2L Çorum FK 1 : 0 Somaspor

Bağlantılı Haberler;

Basatemür Özel İdarespor Maçına Değindi
Bayburt Özel İdarespor 0-1 Somaspor
Bayburt-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Bayburt Maçımız Ertelendi
Bayburt-Somaspor Maçını Yalçın Taşkınfurat Yönetecek
Anlamlı Galibiyet, Takım Taraftar Buluşması
Arifeyi Gösterip Bayramı Göstermedik:3-1
Somaspor Özel İdareyi Bekliyor
Somaspor Özel İdare Maçının Hakemleri Belirlendi

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN