Bayanlar 2.Ligde Soma Zaferspor Zorlu Eşikte

Bayanlar 2.Ligde Soma Zaferspor Zorlu Eşikte

Manisa ve Soma’yı TFF Kadınlar 2.Liginde başarıyla temsil eden Soma Zaferspor Akhisar Spor Toto Stadı’nda Aydın temsilcisi 7 Eylül Gençlikspor ile karşılaşacak.

Görkem Özkan Hafızoğlu, Kadir Genç ve Irmak Tüzen hakem üçlüsünün yöneteceği zorlu mücadele 24 Nisan Pazar günü saat 13:00’de Akhisar Spor Toto Stadı’nda oynanacak. Temsilcimiz daha önce 1.lige çıkmayı garantileyen Horozkentspor’un ardından 1.lige yükselme adına önemli bir maça çıkacak. Kazananın bu hedef doğrultusunda büyük avantaj yakalayacağı maçın sonucu merakla bekleniyor. Rakibine göre ligde bir maçı eksik Soma Zaferspor’lu kızlarımız, 16 puanla 3.sırada yer aldı. Kızlarımız son hafta grubun son sırasında yer alan Ankara Metropolspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Son haftayı bay geçecek olan 7 Eylül Gençlikspor ise 20 puanla 2.sırada yer aldı.

İlk maç 1-1 sonuçlandı

İki takım arasında ilk devre Aydın İlhami Ortekin Spor Tesislerinde oynanan karşılaşma da Soma Zaferspor‘lu kızlarımız, karşılaşmanın 22.dakikasında Miray Kunt‘un attığı güzel golle 1-0 öne geçti. 7 Eylül Gençlikspor Miray’ın golüne 66.dakikada Gamze Tan ile cevap verdi ve müsabaka 1-1 sona erdi. (detaylara şuradan bakabilirsiniz)

3 Sakatımız var!

Mutlak galibiyet parolasıyla maça hazırlanan temsilcimizde sakatlıkları süren kaleci Sude Mihri Çınar, Miray Kunt ve Aleyna Çayıroğlu zorluk derecesi yüksek karşılaşmada yer alamayacak.

Arslancan, ”Heyecanlarına yenik düşmezseler, bu işi başaracak güçteler”

Zaferspor‘un başkanı ve aynı zamanda antrenörü Hakan Arslancan, çok genç ve bu ligi görmemiş oyunculardan kurulu olduklarını belirterek, ”Çok önemli bir maça çıkacağız. Galip gelirsek büyük olasılıkla birinci lige çıkmayı garantileyeceğiz. Herhangi bir puan kaybında play-off oynayarak birinci lige çıkma şansımız devam edecek.
Geç kadromuz heyecanına yenik düşmezse, bu işi başaracak güçteler.”diye konuştu.

Bağlantılı Haberler

7 Eylül Gençlik 1-1 Soma Zaferspor
Zaferspor’da 7 Eylül Hazırlıklar Tamamlandı

MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN