Bayanlar 2.Lig: Afyon İdmanyurdu 0-6 Zaferspor

Bayanlar 2.Lig: Afyon İdmanyurdu 0-6 Zaferspor

TFF Kadınlar 2.Lig C-Grup 11.haftasında deplasmanda Afyon İdmanyurduspor ile karşılaşan Soma Zaferspor, rakibini 6-0 mağlup etti.

Afyon Kocatepe Spor Kompleksinde saat 12:00’de  oynanan ve Yılmaz Yıldırım, Huriye Gamze Aslan, Gülay Elitok hakem triosunun yönettiği karşılaşmada Soma Zaferspor üç puanı Ayşe (2), Rukiye, Cennet, Başak ve Begüm attığı gollerle aldı.

Bu sonuçla puanını 16’ya yükselten Soma Zaferspor, puan cetvelinde üçüncü sıraya yerleşti. Kızlarımız 12.haftayı bay geçecek.

İlk maçı hatırlayalım

Yusuf Bulut, Tuğba Kaya ve Gökhan Erdik hakem triosunun yönettiği maçın ilk dakikasında Esmanur Kılıçkaya’nın ayağından yediği gole çabuk reaksiyon gösterip Seda Şahin’in golüyle önce beraberlik golünü sonrada Cennet Övünçkan (2) ve Başak Yerli’nin galibiyet gollerini bulan Medigün Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı, Afyon İdmanyurdu Bayan Futbol takımını 4-1 mağlup etti. Geniş detaylara ve maçın fotolarına aşağıda  ”Bağlantılı Haberler” kısmında yer alan linklere tıklayarak bakabilirsiniz.

12.Hafta Maç Programı (20.04 2022 Saat 12:00)

Afyon İdmanyurdu-7 Eylül Gençlik
Bursa Soğanlı-Konya İdmanyurdu
Ankara Metropolspor-Horozkent
Zafer Spor Bay

Bağlantılı Haberler

Zaferspor-Afyon İdmanyurdu Bayan Futbol Maç Fotoları
Soma Zaferspor 4-1 Afyon İdmanyurdu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN