Bayanlar 2.Lig 7 Eylül Gençlik 1-1 Soma Zaferspor

Bayanlar 2.Lig 7 Eylül Gençlik 1-1 Soma Zaferspor

Bayanlar, 2.Lig C-Grubu 6.hafta mücadelesinde Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımımız, deplasmanda 7 Eylül Gençlikspor ile 1-1 berabere kaldı.

Bayanlar, 2.Lig C-Grubunun ilk iki için iddialı iki takımı Aydın 7 Eylül Gençlikspor ile Soma Zaferspor bayan futbol takımları  Aydın İlhami Ortekin Spor Tesislerinde karşı karşıya geldi.

Miray Kunt

Soğuk ve rüzgarlı bir havada oynanan müsabakada Soma Zaferspor‘lu kızlarımız, karşılaşmanın 22.dakikasında Miray Kunt‘un attığı güzel golle 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

İkinci yarıda rüzgarı da arkasına alan ev sahibi ekip 7 Eylül Gençlikspor, 66.dakikada Gamze Tanla beraberlik golünü yakaladı. Beraberlik golünden sonra her iki takımında gol bulma çabaları sonuç vermedi ve karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Zaferspor bu sonuçla puanını 8’e çıkardı. Hakan Arslancan’ın talebeleri haftaya ilk yarının son maçında Başkent temsilcisi Metropolspor’u Atatürk Stadı’nda konuk edecek. Aydın temsilcisi 7 Eylül Gençlikspor ise haftayı bay geçecek.

Her iki takımında iddiasının bulunduğu grupta düğüm gelecek maçlarda çözülecek.

7.Hafta Maç Programı

26.03.2022 12:00 Afyon İdmanyurdu-Bursa Soğanlı
26.03.2022 12:00 Horozkent Spor-Konya İdmanyurdu
27.03.2022 13:00 Zafer Spor-Ankara Metropol

Bağlantılı Haberler

Zaferspor’da 7 Eylül Hazırlıklar Tamamlandı
Zaferspor 4-1 Afyon İdmanyurdu
Horozkentspor 3-2 Zaferspor
Zaferspor’lu Kızlarımız Bursa’dan Puanla Döndü
Zaferspor Bayan Futbol Takımında Hedef 3 Puan
Zaferspor İlk Hafta Bursa Deplasmanında
Zaferspor Bayan Futbol Takımı C Grubunda
Zaferspor’un Hedefi Birinci Lig

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN