Batuhan Karadeniz Soma’da

Batuhan Karadeniz Soma’da

Geçtiğimiz sezon Soma’lı Antrenör Oktay Çabuk ile 2. Lig de Hekimoğlu Trabzon da çalışan ünlü futbolcu Batuhan Karadeniz, bu sezonda Iğdır Spor da tekrar Oktay hoca ile bir araya geldi. Oktay hocanın geçtiğimiz hafta istifası ile ikilinin yolları ayrıldı.

FUTBOLCU BATUHAN KARADENİZ SOMADA

Antrenmanlardan bulduğu ilk fırsatta Oktay hocanın ziyaretine gelen Batuhan Karadeniz Soma’yı gezdikten sonra Maden şehitlerine unutmayarak ne kadar vefalı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Batuhan Karadeniz; ”Oktay hocanın benim hayatımdaki yeri çok farklıdır. O benim sadece hocam değil, abim, dostum, yoldaşım. Onunla tekrar çalışmayı çok istiyorum. Maden şehri Soma’yı çok sevdim, ölen madencilerin mekanları cennet olsun. Rabbim Soma’ya ve ülkemize böyle bir acıyı tekrar yaşatmasın” dedi.
Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi

SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN