Batman Petrolspor-Somaspor Maçına Seyirci Yasağı

Batman Petrolspor-Somaspor Maçına Seyirci Yasağı

Somaspor’un ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Batman Petrolspor ile oynayacağı karşılaşmaya seyirci yasağı geldi.

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Batman Petrolspor-Şanlıurfaspor maçında çıkan saha olayları nedeniyle Batman Petrolspor’a 2 maç seyircisiz oynama cezası verdi. PFDK’nun aldığı karar şöyle:

14- BATMAN PETROL SPOR A.Ş.’nin, 18.12.2022 tarihinde oynanan BATMAN PETROL SPOR A.Ş.-ŞANLIURFASPOR TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına
Buna göre Somaspor’un ikinci yarının ilk haftasında Batman Petrolspor ile deplasmanda oynayacağı maç seyircisiz oynanacak.

Öte yandan Somaspor’un Afyonspor ile deplasmanda oynadığı maçta ceza ev sahibi takımın taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle aldığı cezayı açıkladı. Afyonspor’un aldığı ceza şöyle:

10- HES İLAÇ AFYONSPOR Kulübünün, 18.12.2022 tarihinde oynanan HES İLAÇ AFYONSPOR-SOMASPOR TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN