Batman Petrolspor Maçı Öncesi Sıkıntılı Durum

Batman Petrolspor Maçı Öncesi Sıkıntılı Durum

Batman Petrolspor’la sezonun ilk maçına çıkacak olan Somaspor’da, forvet oyuncuları Yusuf Türk ve Can Muhammed Vural’ın sakatlık şoku yaşanıyor.

TFF 2.Lig Beyaz Grup ilk haftasında sahasında Güney Doğu Anadolu temsilcilerinden Batman Petrolspor ile karşılaşacak olan Somaspor’da takımın iki forveti Yusuf Türk ve Can Muhammed Vural’dan kötü haber geldi.

Yusuf Yok, Can Belki!

Yusuf Yok, Can Belki!

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür nezaretinde TFF Soma Belediye Tesislerinde Batman Petrolspor maçının hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı ekibimizde, forvet oyuncumuz Yusuf Türk son Karacabey maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle bu maçta olmayacak. Takımın bir başka forveti Can Muhammed Vural da antrenmanda yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu takımdan ayrı olarak bireysel çalışıyor. Can’ın son durumu maç sabahı belli olacak.

Basatemür, 'Ligin İlk Maçları Her Zaman Zordur''

Basatemür, ‘Ligin İlk Maçları Her Zaman Zordur”

Takımın Teknik Direktör Burhanettin Basatemür hafta sonu oynanacak zorlu karşılaşma ile ilgili olarak şunları söyledi:

‘’’Ligin ilk maçları her zaman zordur. Rakibimiz kadrosunu bugüne kadar sürekli 2.ligde oynamış tecrübeli oyunculardan kurdu. Biz ise her zaman olduğu gibi genç yetenekli oyunculardan kurulu bir takım yaptık. Lige galibiyet ile başlamak istiyoruz. Bunun için gereken her şeyi yapacağız. Forvet oyuncumuz Yusuf Türk son Karacabey maçında adale sakatlığı yaşadı ve bu maçta olmayacak. Yine Forvetimiz Can Muhammed Vural da antrenmanda talihsiz bi olay yaşadı ve şu an bireysel olarak çalışıyor. Onun dışında eksiğimiz yok. Taraftarımızın önünde ve onların da desteğiyle inşallah üç puanı alan taraf biz oluruz.’’dedi.



Somaspor-Batman Petrolspor Maçını Oğuzhan Uğurlu Yönetecek.

28 Ağustos Pazar günü Soma Atatürk Stadı’nda saat 17:00’da Somaspor-Batman Petrolspor arasında oynanacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi’nden Klasman Hakemi Oğuzhan Uğurlu yönetecek.

Hakem Uğurlu’nun yardımcılıklarını Samet Özkul ile Şafak Nalbantoğlu yapacak. Zorlu maçın 4.hakemi Burak Kaplan olacak..

Bağlantılı Haberler

Somaspor-Batman Petrolspor Maç Önü
Batman Petrolspor Maçımıza Uğurlu Hakem
Batman Petrolspor Mesaisi Başladı
Batman Petrolspor 2-0 Somaspor
Somaspor, Batman Petrolspor Deplasmanında
Batman Petrolspor Maçı Egemen Artun’un
Batman Maçında Muhammed Öztürk Yok
Suratlar Asıkta Olsa
Somaspor 1-1 Batman Petrolspor
Batman Maçı Öncesi Şok Haber
Basatemür, Zor Maç Olacak
Batman Petrolspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Batman Petrolspor Provası Yapıldı
Batman Petrolspor Hazırlıkları Başladı
Bu Oyuna Bu Skor!
Somaspor 1-1 Batman Petrolspor
Somaspor’da Defansın Merkezi Sıkıntılı!
Somaspor, Batman Petrolspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.
Somaspor’da Basatemür, ”Kenetlenme Zamanı”
Batman Petrolspor 1-0 Somaspor
Batman Petrolspor-Somaspor Maç Önü.
Batman Petrol-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN