Basatemür, Zorlu 90 veya 120 Dakikaya Çıkacağız

Basatemür, Zorlu 90 veya 120 Dakikaya Çıkacağız

Dün akşam Mehmet Bağlı ve Taner Yıldız’ın golleriyle Muğlaspor’u 2-0 mağlup edip finale kalan Somaspor da teknik direktör Burhanettin Basatemür, uzun yıllar sonra bir ilke imza atarak 2.lige çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Başarılı teknik adam, Muğlaspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, Soma 26 yıl aradan sonra tarihinde 2. kez 2.lig finaline kaldığını hatırlatarak, şöyle konuştu:

“Özelikle ilk yarısını iyi oynadığımız ve genelinde iyi mücadele ettiğimiz maçı kazandığımız için mutluyuz. Sene başından beri hayalimiz bu finali oynamaktı. Oyuncularımızı yürekten kutluyorum, Kendilerine ve takımımıza yakışacak şekilde bir karakter ve oyun ortaya koydular. Dört buçuk aylık bir aradan sonra bu tempoda maç oynamak kolay değildi. Çok şükür finaldeyiz.”

Zorlu 90 veya 120 Dakikaya Çıkacağız

Basatemür, bu günden itibaren maden kentimiz için çok ciddi anlamda bir mücadelenin eşiğinde olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Bu günden itibaren bizim için 26 yıl sonra gelen fırsatın mücadelesi başlıyor. Muğlaspor galibiyetinden sonra henüz her şey bitmedi. Bizleri, Soma mızı ve sevenlerimizi çok mutlu edecek bir maç kaldı önümüzde. Belki 90 dakika, belki 120 dakika, belki de penaltılarla kaderimizin belli olacağı bir karşılaşma var. Şimdi o maça en iyi şekilde hazırlanma zamanı.”dedi.



Zorlu Maçta Kendilerini Yalnız Bırakmayanlara Teşekkür Etti.

Konuşmasını zorlu maçta kendilerini yalnız bırakmayanlar la sürdüren Basatemür, ”Gerek bizzat maça gelerek bize destek olan başta Belediye başkanımız sayın Ali Tulup ve Ak Parti Soma İlçe Başkanı Erol Saygılı olmak üzere, değerli yönetimimize ve kendileri Somada ancak kalpleri bizimle olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Sakatların Durumu Maç Günü Belli Olacak

Öte yandan maçta aldıkları darbelere rağmen maçı zar-zor tamamlayan Üzeyir Ergün, Ali Akkuş ve Nurettin Çağlar’ın tedavileri sürüyor. Bu üç futbolcumuzun durumları final günü netlik kazanacak..



YASİN TUNÇ

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN