Basatemür, Yozgatspor 1959 FK Maçına Değindi.

Basatemür, Yozgatspor 1959 FK Maçına Değindi.

TFF 3.Lig 3.Grup 10.Haftasında Yozgatspor 1959 FK ile Soma Atatürk Stadında karşı karşıya gelen Somaspor, Mehmet Uysal’ın bir anlamda coşmasıyla sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Karşılaşmada atılan goller; hafta içinde Burhanettin Basatemür’un antrenmanlarda ısrarla üzerinde durduğu ön direk çalışmaları, bu maçta meyvelerini verdi.

Siyah-beyazlılar’ın ilk golü hariç; 2. 3. ve 4.golleri yan toplarda ön direğe kesilen ve Mehmet Uysal’ın bitirici vuruşlarından geldi.

Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür, Yozgatspor 1959 FK’yı 4-2 mağlup ederek Lig’deki iddialarını ortaya koyduklarını ve zirve takibini sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.
BURHANETTİN BASATEMÜR
Burhanettin Basatemür, maç sonrası yaptığı açıklamada, güçlü rakipleri karşısında 90 dakika boyunca üstün bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, ”Yozgatspor 1959 FK maçı bizim için yukarıda kalma adına çok önemliydi. İyi mücadele ettiğimiz ve iyi oynayarak çok sayıda gol pozisyonuna girdiğimiz maçı kazandığımız için çok mutluyum. Kaptanımız Üzeyir den genç oyuncularıza kadar tüm oyuncularımızı kutluyorum. Gerçekten çok iyi bir oyun oynadılar. Önemli olan takım olmaktı ve bunun örneklerini sunduğumuz bir maç oldu. Seyircimizin azlığı bizi üzse de gelen taraftarımızın desteği de bizim için çok önemli hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah Darıca Gençlerbirliği maçını da bu şekilde oynarız.”dedi.



ERKUL KÜÇÜK

11.Hafta Yine Evimizdeyiz..

Siyah-beyazlılar’da, Yozgatspor maçının ardından futbolculara 1 günlük izin verilecek. Bir günlük iznin ardından, Salı günü hafta sonu Soma Atatürk Stadında oynanacak Darıca Gençlerbirlispor maçının hazırlıklarına başlayacak..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN