Basatemür, Yetenekli Oyuncuları Yakından Takip Etti

Basatemür, Yetenekli Oyuncuları Yakından Takip Etti

Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür, bir çok yetenekli oyuncusunu profosyonel takımlara gönderen Soma 301 Karaelmasspor’un çalışmalarını yakından takip etti.

Başkanlığını ve Sportif Direktörlüğünü yılların tecrübeli teknik adamı Levent Analı’nın yaptığı; Soma ve Türk futboluna yetenekli bireyler kazandırmak için kurulan Soma 301 Karaelmasspor, başarılı çalışmalarının meyvelerini bir çok genç oyuncusunu profosyonel takımlara kazandırmakla elde etti.

Burhanettin Basatemür, Yetenekli Oyuncuları Yakından Takip EttiDiğer tarafta genç oyuncuları Türk futboluna kazandırmak için çaba sarf eden Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür, yetenekli oyuncular çıkaran Soma 301 Karaelmasspor antrenmanını yakından takip ederek Levent Analı’dan  oyuncular hakkında bilgi aldı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN