Basatemür, Taraftarlarımızdan Özür Dileriz

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, kendi sahalarında oynadıkları ve 3-2 yenildikleri Pazarspor maçına ilişkin, “İlk yarısını kötü, ikinci yarını iyi oynadığımız bir maçtan maalesef mağlup ayrıldık. Bu karşılaşma bizim için geride kaldı. Lig uzun ve alınacak çok puan var daha” dedi.

Basatemür, yaptığı açıklamada, maçın zor geçeceğini bildiklerini ve bekledikleri gibi de zor bir karşılaşma geçirdiklerini söyledi.

burhanettin basatemür

Takımının maça kötü başladığını söyleyen Burhanettin Basatemür, “Zor bir maç oynayacağımızı biliyorduk ve bunu sürekli konuştuk oyuncularımızla. Ancak hiç beklemediğimiz şekilde oyuna kötü başladık. Maçın başında yediğimiz talihsiz bir gol, takım üzerinde olumsuz etki yarattı. Devrede oyunumuzu düzeltirsek skoru da değiştirebileceğimizi düşünüyorduk ve öylede başladık. Ancak çok çaba göstermemize rağmen olmadı. Penaltı pozisyonumuz ve rakibin sürekli yatarak geçirdiği zamanlar da ritm yakalamamıza engel oldu ve maalesef maçı kaybettik. Lider olma şansımız vardı ve onu kullanamadık. Lig uzun ve alınacak çok puan var daha. İnşallah ligi en iyi yerde bitireceğiz.”dedi.



SOMASPOR PAZARSPOR

Basatemür, Taraftarlarımızdan Özür Dileriz

Skor olarak geride olmalarına rağmen sürekli desteği esirgemeyen taraftarlarına da teşekkür eden Basatemür, ”Taraftarlarımızı üzdüğümüz için üzgünüz ancak en çok üzülenlerden biri de bizler ve oyuncularımız. Ben taraftarımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum. Yenilgiye rağmen takımımıza sahip çıktılar ve onlara destek oldular. Bizim açımızdan maçın en güzel hareketini onlar yaptı. En kısa zamanda yeniden kendimizi ve onları mutlu edecek oyun ve skorları alacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu.

 

SOMASPOR PAZARSPOR MAÇI

Osmaniyespor İle Zorlu Maç Oynayacağız

Basatemür, bu maçtan gerekli dersleri çıkartıp kalan maçlara odaklanmalarının gerektiğini dile getirerek, “Biz her maçı final niteliğinde düşünüyoruz. Bu hafta sonu deplasmanda zorlu maç bizi bekliyor. Rakibimiz oynadığı ve aldığı sonuçlarla puan cetvelindeki yerleri örtüşmeyen Osmaniyespor, iyi bir ekip. Bu maça çok iyi hazırlanıp Soma’ya puan ya da puanlarla dönmenin yollarını arayacağız.”dedi.

Takımda Eksik Oyuncu Sayısı Üçe Çıktı!

Sakatlıkları süren Mehmet Bağlı ve Erkul Küçük’ten sonra 3 sarı kart sınırında bulunan Muhsin Polat, Pazarspor maçında gördüğü sarı kart neticesinde Osmaniyespor maçında cezalı duruma düştü.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN