Basatemür, Skor İyi Ancak Oyun İstediğimiz Seviyede Değildi

Basatemür, Skor İyi Ancak Oyun İstediğimiz Seviyede Değildi

Liglerin başlamasına az bir süre kala hazırlık maçında evinde konuk ettiği Karşıyaka’yı 3-2 mağlup eden Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, skorun iyi olduğunu ancak oynanan oyunda istenilen seviyede olmadıklarını belirtti.

Burhanettin Basatemür, ‘’Hem bizim açımızdan hem de Karşıyaka açısından güzel bir hazırlık maçı oldu. Lig maçı seviyesinde bir oyun ve mücadele vardı. Skor iyi ancak oyun istediğimiz seviyede değildi. Biz işin bu kısmıyla ilgileniyoruz. Eksilerimizi ve artılarımızı görerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ligin başlayacağı 5 Eylül tarihi bizim için çok önemli. O gün çok daha hazır ve iyi şekilde sahada olacağız inşallah. Oyuncularımızın bugüne kadar gösterdikleri çalışma ve gayretten de memnunum.’’dedi.

Maçın detaylarına buradan, fotoğraflarına ise şuradan bakabilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN