Basatemür Özel İdarespor Maçına Değindi

Basatemür Özel İdarespor Maçına Değindi

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, 30.hafta erteleme maçında Bayburt Özel İdarespor’a karşı alınan 1-0’lık galibiyeti, “Bayburt Özel İdarespor gibi zor bir deplasmandan üç puanla döndüğümüz için çok mutluyuz. Futbolcularımla gurur duyuyorum. Dikkatli, akıllı, disiplinli, yürekten, sabırlı, yerinde ve zamanında oynadılar ve karşılığını aldılar” diye değerlendirdi.

Teknik direktör Basatemür, maçın ardından bloğumuza yaptığı açıklamada:

“Grubun güçlü takımlarından biri olan Bayburt Özel İdarespor ile oynadık. Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Kar yağışı başladı maçtan bir gün önce hatta maçın başında ve oynanırken de vardı. Ağır bir zeminde oynadık. Özellikle kale önlerinin balçık olduğu bir zemin vardı. Rakipte bizi yendiği takdirde direk play-off’un içerisine girecekti o yüzden çok zor bir maçtı. Ancak maçın başından sonuna kadar oyunda kaldık. Doğru oyun oynadık, özellikle doğru oyun oynadık. İyi motive olarak oynanması gerektiği gibi oynadık. Bir kez daha oyuncularımı yürekten kutluyorum. Müthiş bir galibiyet aldılar.”dedi.

Bu tip takımlara karşı deplasmanda galip gelmek gerçekten kolay iş değil ifadelerine yer veren başarılı teknik adam;

”Çok genç bir takımla oynuyoruz. Hepsiyle gurur duyuyorum oyuncularımın. Kulübümüzle, takımımızla gerçekten gurur duyuyoruz. Her gittiğimiz yerde Soma’ya, Somaspor’a çok saygı duyuluyor, övülüyor ve takdir ediliyoruz. Bu mutlulukta aslında bize yetiyor. Tabii geçen Çorumspor maçı gibi çok çok ucuz kaybettiğimiz bir maç vardı. Şansızlık yaşadığımız maçlar vardı. Aslında çok daha iyi yerlerde olabilirdik. Ancak buna rağmen 52 puan takımımız için çok çok önemli ve iyi bir başarı.”

Bundan sonra alacağımız her puan bizim için artı yazacaktır.

”Oyuncumuz Yasin Yıldız, gördüğü dördüncü sarı karttan dolayı cezalı duruma düştü. Onun dışında Melih Şencan sakat. Bu iki oyuncumuzun dışında şu an eksik gözükmüyor. İnşallah Etimesgut Bld.Spor maçı bu haftanın üçüncü maçı olacak. İki maçtır deplasmandayız. Özellikle Bayburt maçı zor bir zeminde oynandı ve yorulduk ta aslında. Ancak Etimesgut maçına kadar inşallah dinlenip sahaya sağlam bir şekilde çıkmak istiyoruz. Haftanın üçüncü maçını oynayacağız Etimesgut ise ikinci maçını oynayacak. Onlar için dinlenme şansı oldu. Ama hiçbir şeyi hiç bir zaman bahane etmedik. Yorgunlukta olsa elimizden gelen tüm gayreti ve çabayı gösterip Soma’mızı, Somaspor’umuzu en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.’’diye konuştu.

Bağlantılı Haberler;

Bayburt Özel İdarespor 0-1 Somaspor
Bayburt-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Bayburt Maçımız Ertelendi
Bayburt-Somaspor Maçını Yalçın Taşkınfurat Yönetecek
Anlamlı Galibiyet, Takım Taraftar Buluşması
Arifeyi Gösterip Bayramı Göstermedik:3-1
Somaspor Özel İdareyi Bekliyor
Somaspor Özel İdare Maçının Hakemleri Belirlendi

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN