Basatemür Manisalı Hocaları 4’Er Golle Uğurladı

Basatemür Manisalı Hocaları 4’Er Golle Uğurladı

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Karşıyaka ile oynanan ege derbisinde rakibimizle olan puan farkını açabilmek için mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıktıklarını belirterek “Böylesine büyük önem arz eden maçtan galibiyetle ayrılmak çok güzeldi” dedi.

Burhanettin Basatemür 4-1 sonuçlanan 27.hafta maçının ardından kısaca karşılaşmayı değerlendirdi. Karşıyaka karşısında maça mutlak galibiyet için çıktıklarını belirten Basatemür:



Burhanettin Basatemür Manisalı Hocaları 4'Er Golle Uğurladı ” Kendi sahasında kalabalık bir şekilde kalan ve kontra atak arayan rakibimize karşı maçın genelinde topa sahiptik. İlk yarıda direkten dönen topumuz ve 2-3 pozisyonumuz vardı. 1-0 önde girdiğimiz ilk yarının ardından ikinci yarı da değişen bir şey yoktu aslında. Karşıyaka’nın bulduğu golün etkisinden çabuk sıyrılıp hücum etmeye devam ettik. Buraları oynamak kolay olmuyor. Bu yıl defalarca oynadık ve istediğimizi aldık. Telaş yapmadan o süreleri geçmemiz gerekiyordu. Çok şükür de öyle oldu. Her maçımız artık bir final havasında geçiyor ve geçecek. Oyuncularımızı kutluyorum. Bize her zaman destek olan yönetimimize ve maç öncesi ve sonrasında destek olan taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


Manisa'lı Hocalara Üstünlük SağladıManisa’lı Hocalara Üstünlük Sağladı

Takımın teknik patronu Burhanettin Basatemür, ligin 18.haftasında Esenler Erokspor’un başında olan Selahaddin Dinçel’e 4-2 ve dünde Karşıyaka’nın başında olan teknik adam İbrahim Cezayir’e 4-1‘lik üstünlük sağlayarak ne kadar önemli bir hoca olduğunu ortaya koydu.

Bağlantılı Haber;

Karşıyaka Maçından 3 Puanla Ayrıldığımız İçin Mutluyuz
Mutlu Sonla Taçlandırmaya Az Kaldı
Karşıyaka Maçın Golleri (VİDEO)
Somaspor 4-1 Karşıyaka
Somaspor, Karşıyaka Hazırlıklarını Tamamladı
Karşıyaka Maçı Öncesi 4 Oyuncu Sınırda
Karşıyaka Maçı Tolga Sancak’ın
Lider, Karşıyaka Hazırlıklarına Başladı
Mustafa Aydın, ”Mutluyuz, Gururluyuz
Şampiyonun Ayak Sesleri
Karşıyaka 0-1 Somaspor
Karşıyaka Fark Beklerken?
Somaspor Orta ve Şut Çalıştı
Karşıyaka Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN