Basatemür, Kupaya da Önem Veriyoruz

Basatemür, Kupaya da Önem Veriyoruz

Somaspor Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur Eleme maçında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Konya temsilcisi Akşehirspor’u konuk edecek.

SOMADASPOR

Somaspor’da Teknik Direktör Burhanettin Basatemür kura çekiminin ardından; ”lige olduğu kadar kupaya da önem veriyoruz” dedi.
Maç tarihi netlik kazanmamakla beraber 28 veya 29 Ağustos tarihinde Soma Atatürk Stadında oynanacak karşılaşma öncesinde, eşleşme ile ilgili açıklama yapan Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür, ”Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Akşehirspor ile eşleştik. Geçen yıl 3. Ligin kapısından dönmüş bir takımla karşılaşacağız. Lige önem verdiğimiz kadar Ziraat Türkiye kupasına da önem veriyoruz.. Amacımız gidebildiğimiz yere kadar gitmek”ifadelerini kullandı..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN