Basatemür, K.Maraşspor Maçını Değerlendirdi

Basatemür, K.Maraşspor Maçını Değerlendirdi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 9.haftasında evinde K.maraşspor’u 2-0 mağlup eden Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür karşılaşmayı değerlendirdi.

Basatemür, bloğumuza yaptığı değerlendirmede:

“Ligde her maç zor. Bunu her hafta yaşıyoruz. Rakibimizin puanı yoktu ve mutlak almak için gelmişlerdi. İlk yarı bu açıdan başabaş ve zor geçti bizim açımızdan. Ona rağmen ikinci golü atabilecek pozisyonlarda bulduk. Tabiki rakibimizin de iki pozisyonu vardı ilkyarıda. İkinci yarı ise daha iyi oynadığımız ve pozisyonlar bulduğumuz bir şekle girdi. Son bölümlerini çok sıkıntı yaşamadan bitirdik. Tek amacımız kazanmaktı. Çünkü Serikte iyi oynayıp kaybetmiştik. Bunu atlatmak için kazanmamız gerekiyordu. O yüzden mutluyuz.”dedi.

”Hepsi çok değerli ve kıymetli bizim için”

”Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Maç maç bireysel olarak performans düşüşü ve yükselişi olabiliyor oyuncularımız da. Hepsi çok değerli ve kıymetli bizim için. Çok güzel şeyler yaptılar ve yapmaya da devam edecekler. Bizler sonuna kadar onları destekleyen ve geliştiren pozisyonda olmaya devam edeceğiz. Tribünlere gelip bizleri destekleyen taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Ayrıca maç sonunda takımımıza prim desteği veren Kamyoncular kooperatif başkanımıza ve yönetimine de teşekkür ediyorum.” dedi.

Bağlantılı Haberler

Kahramanmaraşspor Maç Resimleri
Bu Galibiyet Bize İlaç Gibi Geldi
İlk Değerlendirme K.Maraşspordan Geldi
Somaspor 2-0 Kahramanmaraşspor
Kahramanmaraşspor Maç Önü
K.Maraşspor Maçımızı Mehmet Türkmen Yönetecek
Kahramanmaraşspor 2-0 Somaspor
Her Şeye Rağmen
Kulüpten Açıklama Geldi
Kupa Maçı Öncesi Şok Gelişme!
Kahramanmaraşspor Mesaisi Başladı
K.Maraş Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Rakibimiz Kahramanmaraspor Oldu
1928 Bucaspor 0-1 Somaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN