Basatemür, Isparta Maçı Öncesi Açıklamada Bulundu

Basatemür, Isparta Maçı Öncesi Açıklamada Bulundu

Isparta 32 Spor ile Somaspor, 2.Lig Kırmızı Grup’un 1. haftasında karşı karşıya gelecek. Zorlu maç öncesinde Somaspor’da teknik direktör Burhanettin Basatemür açıklamalarda bulundu.

Takımın başarılı teknik adamı Burhanettin Basatemür‘un yaptığı kısa açıklamasında:

”Yeni bir sezona Isparta 32 Spor deplasmanı ile başlıyoruz. İyi takım sayısının yine fazla olduğu kırmızı gruptayız. Takımımız büyük oranda değişti ve yetenekli genç oyuncular aldık. Hepsine güveniyoruz ve inanıyoruz. Hep beraber oyuncularımıza destek olacağız ve onlar da bunun karşılığını fazlasıyla vereceklerdir. Hazırlık dönemimiz iyi geçti ve bunu da ilk maçtan itibaren göstermek istiyoruz. Bizim en büyük artımız oyun gücümüz. Bunu ne kadar ileriye taşırsak o kadar başarılı oluruz.”

BURHANETTİN BASATEMÜR

”Karacabey Belediyespor hazırlık maçında bileğine darbe alan Erdem’in tedavisi devam ediyor ve durumu Cuma günü netleşir. Üst adalesinde problem olan Mücahit ise ilk hafta muhtemelen bizimle beraber olmayacak. Kalecimiz Tunay hariç tamamen yenilenmiş bir kadroyla sahada yer alacağız. Her zaman olduğu gibi amacımız kazanmak maçın içerde yada dışarıda olması farketmiyor. İnşallah düşündüğümüz gibi olur ve Somamıza mutlu döneriz. Yönetimimiz taraftarımız, basınımız ve bizler hep beraber olmalı ve şartlar ne olursa olsun bu şekilde devam etmeliyiz. Böyle olduğunda başarı mutlaka gelecektir inşallah. Kazasız, belasız, başarılı ve hayırlı bir sezon diliyorum bize ve tüm takımlara.’’sözleri yer aldı.

SİYAH İNCİLER AMİGO MURAT

SİYAH-İNCİLER: ‘’ISPARTAYA GİDİYORUZ!’’

Öte yandan Isparta 32 Spor maçı öncesi Siyah-İnciler taraftar sorumlusu Amigo Murat tarafından; Siyah-İnciler Sosyal Medya adresinde başlatılan ‘’SOMASPORUMUZU YANLIZ BIRAKMIYORUZ’’ kampanyası büyük ilgi görüyor.

Konuyla ilgili Siyah-İnciler Sosyal Medya adresinde yapılan davet şöyle:

SOMASPOR SİYAH İNCİLERISPARTAYA GİDİYORUZ!

Sezonun ilk maçında Somasporumuzu yanlız bırakmıyoruz. Siyah İnciler olarak Isparta’ya Otobüs kaldırıyoruz!
Otobüs Ücretlidir
Gelmek isteyenler için İrtibat ;
Amigo Murat – 0535 544 37 05

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN