Basatemür, Futbol Böyle Bir Şey

Basatemür, Futbol Böyle Bir Şey

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, dün oynanan 3-0’lık Bayburt İl Özel İdarespor maçıyla ilgili konuştu.

TFF 2.Lig Beyaz Grup 8.hafta maçında Bayburt İl Özel İdarespor’u deplasmanda Yusuf Türk (2) ve Yusuf Tursun’un golleriyle 3-0 yenerek Somaspor’daki teknik direktörlük kariyerine 55.galibiyetini ekleyen Burhanettin Basatemür, “Futbolcularım taktiksel anlamda maçın büyük bölümünde söylediklerimizi harfiyen yerine getirdiler. Baştan sona kadar üstün oynadığımız maçtan galip geldiğimiz için mutluyuz.” dedi.

Burhanettin Basatemür, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Tarsus maçında da çok iyi oynadıklarını ancak gol atamayınca hiç beklenmedik bir skorla ayrıldıklarını belirterek, şöyle konuştu:

Burhanettin Basatemür, Futbol Böyle Bir Şey

Futbol böyle bir şey. İyi oynasan da bazen kazamamaya biliyorsun. O yüzden gol atmak çok önemli. Bayburt maçında bunu başardık ve rahat bir galibiyet aldık. Oyuncularımızı kutluyorum, gösterdikleri mücadele ve ciddiyetten dolayı. Saha zeminlerinden dolayı sakatlanan Safa ve Berkay’dan sonra Tarsus İdmanyurdu maçında kaleci ile çarpışan Emrecan da Bayburt’ta yoktu. Emrecan’ın bu haftaya yetişme ihtimali var. Ayrıca Bayburt maçında dizine darbe alan Emre Balkı da sakatlanıp oyundan çıktı. Durumu yarın belli olacak. Ara vermeden İnegölspor maçı hazırlıklarına bugün başlıyoruz.”diye konuştu.



Bağlantılı Haberler:

İlaç Gibi Geldi: Bayburt İl Özel İdare 0-3 Somaspor
Doğru Diziliş, Doğru Oyun, İyi Skor
Bayburt Maçımızın Hakemi Lütfullah Aslan
Basatemür Özel İdarespor Maçına Değindi
Bayburt Özel İdarespor 0-1 Somaspor
Bayburt-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Bayburt Maçımız Ertelendi
Bayburt-Somaspor Maçını Yalçın Taşkınfurat Yönetecek
Anlamlı Galibiyet, Takım Taraftar Buluşması
Arifeyi Gösterip Bayramı Göstermedik:3-1
Somaspor Özel İdareyi Bekliyor
Somaspor Özel İdare Maçının Hakemleri Belirlendi

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN