Basatemür, Elazığ Karakoçan FK Maçına Değindi

Basatemür, Elazığ Karakoçan FK Maçına Değindi

Misli com 3.Lig 3.Grup 3.haftasında Somaspor deplasmanda karşılaştığı Elazığ Karakoçan FK ile 1-1 berabere kaldı.

Beraberlikle biten maçın ardından açıklamalarda bulunan Somaspor Teknik direktörü Burhanettin Basatemür, “Özellikle ilk yarısını çok iyi oynadığımız bir maçtı Elazığ Karakoçan FK maçı. Bu kadar iyi oynayıp bir çok gol pozisyonuna girdiğimiz maçı tek golle tamamlamamız aslında bizler için bir talihsizlikti.” dedi.

Bu tip deplasmanlarda bu kadar iyi oynayıp pozisyon bulurken en azından skoru ikiye üçe çıkarabilseydik bizim için çok daha rahat maç olacaktı diyen Basatemür, ”Ancak ikinci yarı tabii ki rakip ev sahibi ve yeni kurulmalarına rağmen iyi bir ekip oluşturmuşlar. Onlarda yüklenerek kendi sahalarında puan almak için hamle yaptılar. Bu doğal bir şeydi. Yine karşılıklıydı maç hiç bir zaman maç boyunca baskı yemedik. Sadece kontralardan oynamaya çalışan bir rakibimiz vardı.

İkinci yarıda 1-0’ken pozisyonlar bulduk ancak daha doğru pas tercihleri yapabilseydik skoru arttırabilirdik ve bizim açımızdan rahat bir maç olurdu. Ancak rakip beraberlik golünü bulunca tabi direnci de arttı. Ama yine karşılıklı maçtı. Aman aman rakibimizden baskı görmedik. Bizim için tabii ki deplasmandan böyle bir takımdan 1 puan kötü değil. Kesinlikle maçtan sonra üzülen taraf bizdik.



Yani dışarıdan aldığımız bir puana bile üzülerek döndük. Ancak genel anlamda baktığımızda deplasmandan yenilmeden gelmek bizim için iyidir. Bu puanlar ileride bize çok lazım olacak. Kesinlikle moralimizi bozmadan, hiç bir şekilde ümitsizliğe de kapılmadan yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Sadece ders almamız gereken bir maç. Yani maç içerisinde ders almamız gereken pozisyonlar var onları alıp gereken dersleri çıkarıp yolumuza devam edeceğiz.

Oyuncularımızın oynadıkları oyun ve mücadeleden kesinlikle memnunuz, gayet iyi durumdalar. İnşallah bu sezon, daha öncede dediğimiz gibi geçen sezonun üstünde bir sezon olacak bizim açımızdan. İyi bir takımımız var. Çok iyi oynuyoruz, iyide pozisyonlara giriyoruz. Ancak skoru arttıramadığımız maçlarda sıkıntı yaşıyoruz inşallah bunu da önümüzdeki haftalarda çözeceğiz.” dedi.

Bağlantılı Haberler:

Elazığ Karakoçan FK 1-1 Somaspor
Somaspor 3 Puana Uçtu
Elazığ Karakoçan FK Maç Önü
Elazığ Karakoçan FK Maçının Hakemleri Belli Oldu
Elazığ Karakoçan FK Hazırlıkları Başladı



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN