Basatemür, Durum Değerlendirmesi Yaptı

Basatemür, Durum Değerlendirmesi Yaptı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 29.hafta mücadelesinde Kahramanmaraşspor’a 1-0 mağlup olan Somaspor’da teknik direktör Burhanettin Basatemür, takımın durum değerlendirmesini yaptı.

Takım olarak çok yoğun bir dönemden geçtiklerini ifade eden başarılı teknik adam, “23 günde 6 maç oynadık. Önümüzdeki 10 günde 3 maç daha oynayacağız. Bu arada Melih Şencan ve Yasin Yıldız sakatlandı. Bu yoğunlukta bazen sayısal bazen de oyun içindeki dönemlerde sıkıntı yaşıyoruz , ancak hiçbir zaman bahane aramadık. Takımımız şu an 45 puanda ve güvenli bir limanda. Ancak oyuncularımızla beraber bununla yetinmiyoruz ve play off oynamak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız.” yorumunu yaptı.

 

BURHANETTİN BASATEMÜR DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Taraftarlarımızla ve şehrimizle beraber bu heyecanı yaşamak istediklerini ifade eden Basatemür;

“Zor olacağını biliyoruz, hayatta kolay ne var ki bu kolay olsun. Biz her zaman zor olana talip olduk. Kulübümüzü yönetimimizle beraber borçlandırmadan ve sürdürülebilir bir hale getirerek, gelirlerini artırarak ve bu arada sürekli üst taraflarda kalarak bugünlere getirdik. İnşallah sürekli daha iyiye giderek devam edeceğiz. Futbolda her türlü skor var tabi ki biz hep en iyisini istiyoruz ve öyle hareket ediyoruz, ancak işler her zaman istediğimiz gibi gitmeyebilir bu da çok doğal. Normal hayatımızda da iniş çıkışlar oluyor, burada da olması normal, önemli olan lig sonunda nerede olacağımız. Bu bütçe bu şartlar ve bu gencecik takımla bugüne kadar çok iyi işler çıkardık. İnşallah sonu da iyi olacak.” diye konuştu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN