Basatemür, Diyarbekirspor Maçı Öncesi Konuştu

Basatemür, Diyarbekirspor Maçı Öncesi Konuştu

Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür, Diyarbekirspor  ile oynayacağımız maç öncesinde konuştu.

Konuşmasına “lig’de her maçın ayrı bir zorluğu var” diyerek başlayan başarılı teknik adam, “Galibiyet ile başladığımız ligin ikinci yarısında, son iki maçımız hava şartlarından dolayı iptal edildi. Şimdi Pazar günü Diyarbekirspor ile kendi sahamızda oynayacağız.

Ligde her maçın ayrı bir zorluğu var. Önemli olan bizim kendi durumumuz. Yani bizim sahada neler yapacağımız. Tamamen buna konsantre olmuş durumdayız. Çünkü sonucu belirleyecek olan en önemli şey bu. İyi bir oyun ve iyi bir galibiyet almak istiyoruz. İnşallah bunu başarırız.”

“Dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz”

“Sakat yada cezalı oyuncumuz yok. Artık dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Hep beraber güzel sevinç yaşadığımız bir maç olur inşallah” diye konuştu.

Bağlantılı Haberler;

Diyarbekirspor Maçımızı Batuhan Kolak Yönetecek
Diyarbekirspor 3-1 Somaspor
Diyarbekirspor Maç Önü
Basatemür, Hedefimiz Bu Ligin En İyisi Olmak
Diyarbekirspor Maçını Yalçın Taşkınfurat Yönetecek.
Somaspor’da Diyarbekirspor Hazırlıkları Başladı
Somaspor ve 3.Lig’in Fethi..
Soma’da, Diyarbekirspor Galibiyet Sevinci
Diyarbekirspor 1-2 Somaspor
Somaspor’da, Diyarbekirspor Maçının Hazırlıkları Tamamlandı
Diyarbekirspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.
Somaspor’da Diyarbekirspor Hazırlıkları Sürüyor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN