Basatemür: Cizrespor Maçı Beklediğimizden Zor Geçti

Basatemür: Cizrespor Maçı Beklediğimizden Zor Geçti

Soma Atatürk Stadı’nda buhranlı geçen 90 dakikanın sonunda Cizrespor’u 59.dakikada Nurettin Çağlar’ın golüyle 1-0 mağlup ederek en yakın rakibiyle puan farkını yeniden 5’e çıkaran Somaspor’da, teknik direktör Burhanettin Basatemür kısa açıklamalarda bulundu.

Maçın önemine değinerek söze başlayan Burhanettin Basatemür, ‘’Cizrespor maçı beklediğimizden de zor geçti. İlkyarısı genelde bizim hakimiyetimizde ancak az pozisyonla geçti. İkinci yarıya da iyi başlayıp golü de bulduk. Ancak sonrasında rakibimizin atakları oldu ve pozisyonlar buldular. O süreçte Tunay’ın önemli bir kurtarışı vardı. Sonuçta kazanmaktır hedefimiz ve ona ulaştık. Tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Çok önemli işler çıkarıyorlar ve saygıyı hak ediyorlar. Bizi destekleyen başta Sayın M. Ali Özkan olmak üzere, yönetimimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.’’dedi.


Çatalcaspor Hazırlıkları Bugün BaşlıyorÇatalcaspor Hazırlıkları Bugün Başlıyor

Ligin 23.haftasında İstanbul’da Çatalcaspor’a konuk olacak siyah-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden bugün başlayacak..
Cizrespor karşılaşmasında forma giyen oyuncuların rejenerasyon çalışması, diğer oyuncular ise dayanıklılık çalışmaları yapacağı antrenman saat 12:00’de TFF Soma Belediye Tesislerinde gerçekleşecek.

NOT: Karşılaşmanın fotoları soma’da spor facebook, cevsam Instagram ve cekobax Youtube kanalımıza yüklenecektir, takipte kalın!

İlgili Haberler;

Galibiyetle Ayrılmak Son Derece Önemliydi
Cizrespor Maçında Gördük, Kolay Maç Yok!
Cizrespor Maçının Geniş Özeti (VİDEO)
Somaspor 1-0 Cizrespor (VİDEO)
Kalan On İki Maçımızda Aynı Değerde
Dumanlı Kentin Çocukları Cizre Hazırlıklarını Tamamladı
Nurettin Çağlar, Cizrespor Maçı Öncesi Konuştu
Cizrespor Maçını Yakup Bakır Yönetecek
Basatemür, Cizrespor Maçını Değerlendirdi
Nurettin Çağlar Alev Alev
Cizrespor 2-2 Somaspor
Cizrespor Maç Önü..
Nurettin ve Tunay Cizrespor maçı Öncesi Konuştular
Cizrespor Hazırlıkları Tamamlandı
Cizrespor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Cizrespor Maçının Hazırlıkları Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN