Basatemür, Çatalca Maçını Değerlendirdi.

Basatemür, Çatalca Maçını Değerlendirdi.

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, dünkü Çatalcaspor ile oynanan karşılaşmanın ardından bloğumuza yaptığı açıklamada Çatalcaspor gibi bir takım karşısında alınan 3-0’lık galibiyetin çok değerli olduğunu söyledi.

Kendileri açısından iyi sonuçla biten, heyecanlı ve güzel bir maç olduğunu belirten Basatemür, ” Önemli bir rakibimize karşı önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımızı kutluyorum. 2.golü de erken bulmamız maçın bizim açımızdan daha iyi geçmesine sebep oldu. İkinci yarının başlarında rakibe pozisyonlar verdik, o süreçte de gerek savunmamız gerekse kalecimiz Tunay’ın müdahaleleri önemliydi. Takım bütünlüğü içinde hareket etmek bizim en büyük artımız oldu her zaman. Bunu geliştirerek devam etmek istiyoruz. ” dedi.



Maçı takip eden 40 kişinin haricinde dışarıda kalan yüzlerce taraftarlara da değinen başarılı teknik adam, ‘’ Bizi gerek stadyumda gerekse evlerin çatılarında ve duvar üstlerinde destekleyen tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Sakat ya da cezalı oyuncumuz da yok çok şükür. Dinlenme fırsatı bulamadan Cuma akşamı Arhavi maçı için Trabzon’a oradan da Arhavi ye geçeceğiz. İnşallah oradan da galibiyet ile döneriz.” şeklinde konuştu.

İlgili Bağlantılar;

Burhanettin Basatemür Gerçeği
Somaspor Zeybeği
Somaspor, Çatalca’dan 3 Puanı 3 Golle Aldı
Haftanın Nabzı Soma’da Atacak
Fotoları Görmek İçin Tıklayınız
Çift Kale Tat Verdi
Çatalcaspor Hazırlıkları Sürdü
Çatalcaspor Hazırlıkları Başladı
Çatalcaspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN