Basatemür Adıyaman Maçına Değindi

Basatemür Adıyaman Maçına Değindi

Basatemür Adıyaman Maçına Değindi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 2. haftasında deplasmanda konuk olduğu Adıyaman 1954 Spor’u Melih Şencan ve Yasin Abdioğlu’nun golleriyle 2-0 mağlup eden Somaspor’da teknik direktör Burhanettin Basatemür, önemli bir maçtan iyi oynayarak 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduğunu belirtti.

 

Adıyaman Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından bloğumuza görüşlerini aktaran Basatemür,

Maçtan önce hava sıcaklığının fazlalığı doğrusunu söylemek gerekirse bizi endişelendirmişti. Ancak takım olarak iyi motive olmamız ve oyuna iyi başlamamız önemliydi. Bu bölümde 2~3 net pozisyon bulduk, bu arada rakibimizin de atakları var ancak gol pozisyonları çok azdı. Maçın ikinci yarısına da iyi başladık ve arka arkaya iki gol bulduk. Onun sonrasında ise her şey lehimizeydi. Tempoyu istediğimiz gibi ayarlayıp maçı tamamladık. Oyuncularımızı kutluyorum, özgüven yüksek ve iyi motive olarak maçları oynadıkları için. İşin çok başındayız, her maç bizim için final niteliğinde, daha doğrusu öyle düşünerek oynuyoruz ve oynamaya devam edeceğiz. Bize destek olan tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bizi deplasmanda yalnız bırakmayan yönetimimize de teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bağlantılı Haberler

Somaspor Göz Dolduruyor

Adıyamanspor 0-2 Somaspor

Adıyaman 1954 Spor Hazırlıkları Tamamlandı
Burhanettin Basatemür 3 Puan İstiyor
Yasin Abdioğlu İddialı Konuştu
Adıyaman 1954 Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor, Adıyaman 1954 Spor Hazırlıklarına Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN