Basatemür, ”2.Lig Gerçekten Keyifli Bir Lig”

Basatemür, ”2.Lig Gerçekten Keyifli Bir Lig”

3.Lig’de son 2 sezonu bir final birde şampiyon olarak tamamlayan Somaspor, 2021-2022 sezonunun ilk maçında Pazar günü sahasında Niğde Anadolu FK’yı konuk edecek.

Teknik direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde son 2 sezonda büyük başarılara imza atan siyah-beyazlılar, aynı başarıyı yenisi olduğu 2.ligde de elde etmek istiyor. 5 Eylül Pazar günü konuk edecekleri Niğde Anadolu FK maçı için Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, zor bir ligde mücadele edeceklerinin bilincinde olduklarını belirtti.

SUAT GÜNDOĞAN

2.Lig Gerçekten Keyifli Bir Lig

Başarılı teknik adam maçla ilgili olarak, ”Sezona Pazar günü oynayacağımız Niğde Anadolu FK maçı ile başlıyoruz. 2.lig gerçekten keyifli bir lig. Hem takımımız hem de taraftarımız bunu hissedecektir. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve lige hazırız. Her zaman söylediğimiz gibi ne iş yaparsak yapalım en iyisi biz olalım. Biz bu düşüncelerle lige başlıyoruz. Elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Sonuç ne olur onu hep beraber göreceğiz. Yeter ki işin çaba kısmında eksik kalmayalım. Yönetimimiz de şartları zorlayarak elinden gelen yapıyor. Bu konuda onlara da teşekkür ediyoruz. Artık iş bizde ve Pazar gününü bekliyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle lige kazanarak başlamak istiyoruz. İnşallah da öyle olur.”ifadelerini kullandı.

HAKKI GÜLTEKİN

 

 

İki Eksik Var!

Öte yandan zorlu maç öncesinde geçen sezon ameliyat olan Yasin Yıldız ve hastalık süreci devam eden Onur Ulaş dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Bağlantılı Haberler

Niğde Anadolu FK Maç Önü
Başkandan Niğde Maçı Öncesi Mesaj
Niğde Anadolu FK Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Niğde Anadolu FK Maçının Hazırlıkları Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN